Motion/træning/bevægelse

Yoga

Yoga til krop og sjæl

Skab harmoni mellem krop og sind med yogakurser fra FOF Vest. Tag med på en kropslig rejse, hvor alle aldre, erfaringsniveauer og baggrunde er velkomne til at deltage. Her tilbyder vi dig en personlig udvikling lige netop, hvor du står i processen, og som du kan tage med under og efter kurset.

Læs mere nedenfor omkring de mange fordele som du får ved yoga.

Læs videre

Hvad er yoga?

Yoga træner velværen mellem din fysiske krop og dit mentale jeg gennem en række kontinuerlige strækøvelser kombineret med kontrollerede åndedrag - ind og ud. Dette er med til at skabe balance i sindet, reducere stress og forbedre din nattesøvn.

Blandt andre af de fysiske fordele opnår du

  • Smidighed i musklerne
  • Bedre kropsholdning og statur
  • Smerteaflastning i den nederste del af ryggen
  • Øget og forbedret balance og fysisk styrke.

Oprindeligt stammer yoga fra Indien, som er trædestenen mellem det jordiske og guddommelige, og senere opdagede man de mange positive egenskaber, yogaen åbnede op for. Yogaen kom til den vestlige verden i det 19. århundrede og har lige siden været en god og skånsom måde at træne kroppen og sindet.

Hvad skal jeg vælge?

Der findes forskellige typer af yoga, der enten fokuserer på bevægelighed og smidighed, åndedrag og/eller meditation. De mest udbredte yoga typer i Danmark er Hatha yoga: Individuelle bevægelser der giver dig tiden til at perfektionere hver stilling, Astanga yoga: Flow i bevægelserne mellem hver stilling, hvor du skifter position ved hver vejrtrækning (også kaldet flow yoga), og Vinyasa yoga: Dynamisk form i et højere tempo med fokus på serie bevægelser og åndedrag - her afstammer power yoga fra.

Hvis det lyder for udfordrende for dig, så tilbyder FOF Vest også hensyntagende hold, til dig der døjer med fysiske eller mentale udfordringer. Tag et kig på kategorien her og vælg det hold der passer bedst til dig.

Tilmeld dig nu og få fordelene

FOF Vest giver dig mulighed for at deltage i de tre ovennævnte yogaformer power yoga, flow yoga og hatha yoga. Udfyld formularen her på siden, så er du snart med på holdet! 

Hvis du har spørgsmål omkring holdene, hvad enten det er om opstart, forløbet eller andet,  så er FOF Vest klar til at modtage dit opkald på 75 12 38 05 eller besvare din mail på tilmelding@fof-vest.dk.

Opdag eller genfind glæden for yoga hos FOF - vi glæder os til at se dig.