Motion/træning/bevægelse

Zumba og dans

Dans dig glad med fede trin

Uanset om du er til dans eller zumba, kommer du til at danse glæden ind i livet med disse dansekurser hos FOF Vest. Kom med på et dansehold i Esbjerg og på Fanø, og mød andre mennesker, der elsker dans lige så meget som dig.

Deltag på et zumba hold eller måske energi dans, så garanterer vi sved på panden i takt med musikken. Du får trænet hele kroppen gennem dans, både styrketræning og cardio, så du får med sikkerhed brændt en masse kalorier af, og får formen i top i løbet af ingen tid. På danseholdene hos FOF Vest behøver du ingen tidligere erfaring med dans - her handler det nemlig om at have det sjovt!

Læs mere omkring dans herunder.

Læs videre her​

Hvad træner zumba og dans?

Med rødder i Colombia er zumba en træningsform der sætter godt i konditionen gennem intervaltræning. De skiftevis høje og lave tempo giver din krop mulighed for gå all-in på perioderne med høj intensitet, og lade op i de lave. Det er både en sjov og udbytterig måde at træne cardio på, og her på zumba holdene hos FOF Vest kommer du med i et fællesskab, der støtter dig på vejen. 

I dans træner du muskelstyrke for stort set alle muskelgrupper. De mest fokuserede ved bl.a. zumba er core musklerne (mave og ryg), og bagdelen. Gennem træningen opnår du øget fleksibilitet, koordination og motorik med en langt større kropsbevidsthed end før du startede.

Tilmeld dig allerede nu!

Dans og zumba er for alle aldre, så hvis du vil prøve noget spændende der sætter gang i pulsen, så meld dig til et hold i dag. Det gør du nemt her på hjemmesiden, hvor du udfylder formularen med de nødvendige oplysninger - så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt. 

Har du spørgsmål, du brænder for at få svar på, så kan du ringe til FOF Vest på 75 12 38 05 eller sende os en mail på tilmelding@fof-vest.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage.