Sprog

Her kan du udvikle dine evner i sprog

Har du lyst til at genopfriske eller lære et andet sprog? Så giver FOF Vest dig muligheden for at tage et sprogkursus i flere europæiske sprog. Hvis du vil have et godt fundament til ferien, arbejdet eller bare for interessens skyld, så er det et godt sted at starte lige her.

Du kommer til at få sprogundervisning med grammatik, læse simple tekster på det enkelte sprog og arbejde med udtale og sætningskonstruktioner. Alle underviserne på sprogkurserne har erfaring med undervisning og tager sig tid til at lære dig materialet.

Læs mere om det store udvalg af sprogkurser hos FOF Vest her nedenunder. 

Læs mere

Prøv kræfter med de store europæiske sprog

Hvad enten det er nysgerrighed, job eller uddannelse, der gør, at du vil lære et sprog, så bliver du klædt godt på fra starten hos FOF-Vest.

Uanset om du er nybegynder i dansk, tilflytter eller gerne vil forbedre dit dansk, så har du mulighed for at gøre det hos FOF-Vest. Deltag på hold med dansk for begyndere hvis du er helt ny, eller på et hold for letøvede eller øvede.

Engelsk bruges hver dag på arbejdspladser og på internettet. På FOF's kurser får du mulighed for at styrke og forbedre dine engelskkundskaber, så du kan begå dig i dagens internationale Danmark. Det giver dig gode muligheder, når du rejser udenlands enten på ferie eller i forbindelse med job.

Et andet populært sproghold er spansk, hvor der er kurser og trin på alle niveauer. Her kan du dykke ned i sproget fra begynder til samtaleniveau og samtidig få en forståelse for den spanske kultur.

FOF Vest tilbyder dig også sprogkurser i tysk - vores nabosprog! Hvad enten du vil genopfriske sproget og de grammatiske regler, eller lære tysk helt fra bunden, så er sprogholdet helt sikkert noget for dig!

Du kan også lære fransk og italiensk - sprogene fra de sydeuropæiske himmelstrøg. Disse kurser er fordelagtige for dig der skal rejse i Frankrig og Italien, men selvfølgelig også dig, der bare har lyst til at lære sproget.

Tilmelding

Hvis du brænder for enten at blive bedre til et af de ovennævnte sprog, eller gerne vil lære et, så meld dig til i dag! Du får så mange fordele ved at kunne endnu et sprog ved siden af dansk, der både hjælper dig privat - og måske professionelt?

Ved spørgsmål kontakt gerne FOF Vest på telefon 75 12 38 05 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk. Tilmelding foregår her på hjemmesiden gennem formularen.

 

Sprog

Arabisk

Sprog

Dansk/Danish

Sprog

Engelsk

Sprog

Fransk

Italiensk
Sprog

Italiensk

kinesisk
Sprog

Kinesisk

korea
Sprog

Koreansk

Sprog

Spansk

Sprog

Tysk