Sprog

Fransk

Lær fransk til rejsen - franskkursus hos FOF Vest

Smag på det franske sprog

Prøv kræfter med det franske sprog og lær fransk hos FOF Vest i Esbjerg. Der er tale om et begynderkursus i fransk med fokus på rejseorienteret brug til ferien. Du kommer til at lære simple vendinger, ord og sætninger, der vil være til nytte på rejsen sydpå.

Mød op som nybegynder i fransk eller få genopfrisket dine færdigheder i det franske sprog gennem dette sprogkursus. Du kan forvente at træne udtale og tekstforståelse ud fra korte tekster samt grammatik. Vi tilbyder et franskkursus til alle, uanset niveau.

Fransk har rødder i latin, sammen med italiensk og spansk, og er et udbredt sprog i Europa fordelt på Frankrig, Belgien, Luxembourg og Schweiz. Canada et af de store vestlige lande, hvor fransk også er det officielle sprog. Ved at lære fransk får du en fantastisk fordel i udlandet, uanset om du lærer fransk til feriebrug eller bruger sprogkurset som springbræt til at starte dit fransk op for at opnå et højere sprogligt niveau.

Læs mere om franskundervisningen

Undervisningen på franskkursus

Gennem undervisningen bliver du i stand til at kommunikere med fransktalende personer, hvad enten du tager til Frankrig eller et andet land der taler fransk. Du vil også lære mere om den franske kultur, historie og samfundet i Frankrig gennem opgaver i sprogundervisningen.

Vær med til franskundervisning i Esbjerg hos FOF Vest i flotte, lyse lokaler lige midt i Esbjerg gågade. Vi har til huse i Kongensgade 70, hvor du altid er velkommen. Der er adgang til bygningen fra Kongensgade og Borgergade, hvor der også er parkering. Tag trapperne eller elevatoren til den etage, hvor undervisningen foregår.

Tilmeld dig i dag

Er du nysgerrig efter at lære fransk? Så meld dig til undervisning i fransk hos FOF Vest i Esbjerg og bliv klogere. Det gør du nemt gennem hjemmesiden ved at udfylde formularen, når du har tilføjet kurset til din kurv.

Har du spørgsmål omkring franskundervisningen, tilmelding eller andet, så kontakt gerne FOF Vest på telefon 75 12 38 05 eller pr mail på tilmelding@fof-vest.dk. Så hører du fra os!