Sprog

Italiensk

Tal italiensk med et sprogkursus

Dyk ned i det italienske sprog med undervisning i italiensk. Start med italiensk for begyndere eller fortsæt med en af de videregående italiensk kurser for letøvede eller på kurser, hvor der kun tales italiensk i undervisningen. Vælg det trin du føler dig tilrette med, eller kontakt os, så vi kan hjælpe dig på vej. Der fokuseres både på udtale, samtaler og grammatik lige meget om du er nybegynder i italiensk eller er øvet.

Et rigtig godt sted at starte med at lære et nyt sprog er et sprogkursus hos FOF Vest. Du er nemlig i gode hænder hos os, da vi sikre dig de dygtige og kompetente undervisere, der lærer dig det, du har brug for.

Italiensk er en forgrening af latin, ligesom fransk og spansk, og bliver hovedsageligt talt i Italien samt Schweiz. Så lær italiensk til rejsen, så du er forberedt på at møde italienerne med deres eget sprog. Gennem undervisningen lærer du blandt andet også om den italienske kultur, deres unikke natur og vidunderlige byer.

Læs mere om undervisningen

Læringsmiljøet er også vigtigt

Da hvert menneske har sit eget tempo at lære i, tager vi udgangspunkt i dine fremskridt. Til hver lektion kan du forvente at skulle lave lidt hjemmearbejde for at holde dit italienske vedlige. Når du vælger italiensk undervisning hos FOF Vest, vil du blive undervist i gode, lyse lokaler, hvor det eneste du skal have med er dig selv, en notesbog og evt. undervisningsmateriale.

Undervisningen er tilrettelagt som klasseundervisning, så du kan sparre med andre deltagere på holdet. På den måde kan I dele erfaringer og hjælpe hinanden. Under hvert hold kan du finde ud af, hvilket undervisningsmateriale der bruges.

Tilmelding

Kunne du tænke dig at lære italiensk? Så meld dig til et italiensk sprogkursus hos os. Du udfylder formularen her på siden, når du har lagt holdet i kurven.

Har du spørgsmål omkring forløbet, undervisningen eller andet, så kontakt gerne FOF Vest enten på telefon 75 12 38 05 eller pr e-mail tilmelding@fof-vest.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.