Sprog

Spansk

Spansk for begyndere til højt niveau

Det spanske sprog er verdens andet mest talte sprog samt det næstmest studerede sprog. Med et spanskkursus hos FOF kan du være med på et hold med spansk for begyndere. Hvis du har kendskab til sproget i forvejen, kan du tage kurserne for letøvede til øvede og hele vejen op til en spansk klasse, hvor undervisningen udelukkende foregår på spansk.

Spansk har oprindelse i latin, ligesom fransk og italiensk, og du kommer til at dykke ned i alt fra grammatik til korte og lange tekster alt efter, hvilket trin du vælger.

I Europa er spansk hovedsageligt talt i Spanien, hvor i hele verden spansk også tales i en del latinamerikanske lande; mere specifikt hispanic amerika (Spansk Amerika). Sproget har også en stor tilstedeværelse i USA både som andetsprog, men også som modersmål. Spansk er et meget internationalt sprog, der både bruges privat og i forretningsmæssige sammenhænge.

Læs mere om forløbet her

Hvad kan du forvente?

I undervisningen bliver der især fokuseret på udtale og grammatik. Som udgangspunkt er spansk et godt sprog at lære fra bunden, da det siges ligesom det staves. I spansk for begyndere vil du efter sprogkursets afslutning kunne præsentere dig selv, bestille mad på en café og beskrive mennesker. På de mere avancerede niveauer, vil der læses alt fra korte tekster til hele romaner, der tages op og tales om på holdet. Gennem de forskellige niveauer vil du udvikle et stigende ordforråd. Du vil blandt andet også stifte bekendtskab med spansk kultur inklusiv litteratur, kunst og historiske begivenheder.

Mød op til spanskundervisning i Esbjerg og Ribe, og start din sproglige udvikling i dag.

Meld dig til spanskundervisning

Kom og lær spansk sammen med andre, og bliv klogere og bedre til spansk. Du tilmelder dig undervisningen her på FOF Vests hjemmeside ved at udfylde formularen, når du har tilføjet kurset til din kurv.

Hvis du har spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte FOF Vest på telefon 75 12 38 05 eller pr e-mail tilmelding@fof-vest.dk. Så besvarer vi dine spørgsmål så godt vi kan.