Sprog

Tysk

Lær tysk hos FOF Vest i Esbjerg

Lær tysk helt fra bunden

Vil du lære tysk? Eller måske genopfriske din eksisterende viden om sproget? Så tag med på sprogkursus i tysk i Esbjerg hos FOF Vest. Vi stiller dygtige undervisere til rådighed, der hjælper dig til at nå dit sproglige mål.

Det tyske sprog har en markant rolle i det europæiske billede, og tales hovedsageligt i vores naboland Tyskland, Østrig og Schweiz med regionale forskelle. Sproget stammer fra den germanske sproggren, der både har rødder i latin og græsk, og har i tidernes morgen haft indflydelse på det danske sprog. Derfor kan du finde nogle ligheder her.

FOF Vest tilbyder dig kurser i tysk for begyndere, hvor du kommer helt tæt på det tyske sprog. Læs mere herunder om undervisningsforløbet i tysk.

Læs mere om forløbet

Undervisningsforløbet

Gennem undervisningen får du kendskab med tysk grammatik, og der lægges især vægt på udtalen af ordene. Du vil være i stand til at have en samtale på tysk efter at kurset er slut. Så uanset om du vil lære tysk til at bruge på rejsen, i forbindelse med et job eller lære det af ren interesse, får du gode sproglige egenskaber gennem et sprogkursus i tysk.

I undervisningen vil du også arbejde emneorienteret fx omkring tysk kultur. Målet er at du får et godt ordforråd, og kan føre en samtale på tysk uden problemer.

Du vil blive undervist i lyse, moderne lokaler i FOF Vests bygning i hjertet af Esbjerg. Du får tyskundervisning i Esbjerg, der giver dig en bredere sproglig horisont.

Tilmeld dig tysk

Vil du være med på kursus i tysk? Så meld dig til allerede i dag hos FOF Vest her på hjemmesiden. Du udfylder blot formularen efter du har tilføjet kurset til indkøbskurven.

Har du spørgsmål, står vi klar til at besvare dem. Du kan enten ringe til os på telefon 75 12 38 05 eller sende en e-mail på tilmelding@fof-vest.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.