Skip to content
Billedvævning hos FOF Djursland

Billedvævning - Weekend - Grenaa

Find din indre ro og lad ideer og følelser danne de smukkeste vægbilleder.

Brug en weekend sammen med os, hvor du lære nogle af grundprincipperne i vævning, leger med former, farver og forskellige garnstrukturer, samt lader følelser og ideer komme til udtryk via garn, når vi væver vores vægbilleder.

Vi vil udfordre de traditionelle principper i vævning, lære hvordan vi undgår de typiske “begynderfejl”, samt lære at omfavne de fejl der til tider alligevel opstår, men som blot giver personlighed og sjæl til værket.

Se flere kreative hold HER

Information

  • Dato 26.10.2024-27.10.2024
  • Adresse Grenaa, Vestre Skole
    Vestergade 7
    8500 Grenaa
  • Lokale Håndarbejde
  • Bemærkninger Du skal selv medbringe følgende materialer: Lille billedvæv eller multiramme, ca. 40x40 til 50x50cm. StoppenålEvt: Trendgarn (tynd hvid bomuld med en løbelængde på ca. 600 meter pr. 100g) - du skal bruge ca. 50g. Ca. 200g blandet garn til islæt, i de farver og strukturer du ønsker, gerne ca. 10-20g af hver farve/struktur/tykkelse. Kæmpegarn og glittertråd kan give sjove effekter. Mulighed for køb af materialer: Materialepakke (trendgarn + blandet garnpakke til islæt) koster 350kr. Garnpakken til islæt vil være en god blanding af forskellige garntyper i lækre kvaliteter - jeg vil forsøge at sammensætte en garnpakke i dine ønskede farvenuancer, men kan ikke garantere at have alle farver til rådighed.Køb af materialer og værktøj (trendgarn, blandet garnpakke til islæt, billedvæv og en stoppenål) koster 750kr.-> Hvis du ønsker at købe materialer + evt. værktøj igennem mig, skal jeg vide det senest 14 dage før kursusstart og materialer, samt værktøj skal betales via mobilepay eller kontant til mig senest på første kursusaften. Mette kan kontaktes på 42223615 Mad og drikke: Holddeltagerne skal selv medbringe mad og drikke, hvis de ønsker dette.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 26.10.2024 10:00-14:00 Grenaa, Vestre Skole Mette Friis Koust
2 Søndag 27.10.2024 10:00-14:00 Grenaa, Vestre Skole Mette Friis Koust
Mette Friis Koust underviser hos FOF Djursland
Underviser

Mette Friis Koust

Mette Bor i Grenaa med mand og børn. Hendes interesse og kreative verden omfatter blandt andet læder, vævning og garnfarvning. Nu glæder hun sig til at brede kendskab til netop disse fag ud i FOF.