Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Har du spørgsmål eller lignende er du altid velkommen til at kontakte os på info@fofherning.dk eller 97 22 47 44

Tilmeld nyhedsbrev
Dyrk Mindfulness hos FOF

Fyraftens ro

Kom og vær med til et lille forløb omkring mindfulness, hvor vi vil gå lidt mere i dybden. Jeg vil guide dig gennem forskellige små øvelser, som du selv kan praktisere fra gang til gang. Målet er at skabe en dybere forbindelse til nuet og udvikle en accepterende holdning over for dine tanker og følelser. Gennem disse øvelser stræber vi efter at reducere stress, angst og forbedre den generelle mentale trivsel.

I løbet af forløbet vil vi berøre emner som kroppen, hjertet, tanker og sind. Dette kursus henvender sig til alle, der har lyst til at dedikere en time til sig selv og samtidig mærke energien i et fællesskab. Vi ønsker at skabe en tryg atmosfære, hvor du kan udforske mindfulness i et støttende miljø.

Så sæt dig selv i centrum, tag dig tid til at dykke ned i nuet og oplev fordelene ved at integrere mindfulness i din hverdag. Vi ser frem til at dele denne rejse med dig og skabe et rum for ro, refleksion og fællesskab.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 07.11.2024 16:30-17:30 FOF Kursuscenter Annette Korsholm Olesen
2 Torsdag 14.11.2024 16:30-17:30 FOF Kursuscenter Annette Korsholm Olesen
3 Torsdag 21.11.2024 16:30-17:30 FOF Kursuscenter Annette Korsholm Olesen
Se alle Se færre
fof herning

Annette Korsholm Olesen

Mindfulness er for mig blevet en måde at øve mig i at være i livet på. Det er en vej til mere ro i tanker, sind og krop. Da jeg tilbage i 2012 valgte at bygge en psykoterapeutuddannelse på min sygeplejerskeuddannelse, gik det mere og mere op for mig hvor stressende tanker og overbevisninger jeg havde og nogle gange stadig har om mig selv. Derfor tog jeg i 2015 en mindfulness instruktør uddannelse. Jeg blev certificeret psykoterapeut i 2017, og har sidenhen været på mange spændende kurser og forløb, da det for mig, satte gang i og fortsat er en udviklende livsrejse. 

Mindfulness er for mig bevidstheds træning, at kunne hjælpe sig selv ind i nuet på en kærlig og nænsom måde. Derfor har mindfulness god effekt på tankemylder og stress.

Jeg byder ind med forskellige tilgange og forløb. Håber det har givet dig lyst til at prøve mindfulness af, det vil det glæde mig at møde dig, du er hjertelig velkommen.