Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Har du spørgsmål eller lignende er du altid velkommen til at kontakte os på info@fofherning.dk eller 97 22 47 44

Tilmeld nyhedsbrev
Dyrk Mindfulness hos FOF

Mindfulness for kvinder (H)

Der er forskning der viser at kvinder har særlig gavn af nærende fællesskaber. Det har jeg personligt mærket flere gange i mit eget liv, derfor vil jeg gerne starte holdet  "mindfulness kun for  kvinder"   Kom og mærk fællesskabet som vi bygger op omkring nærværet med os selv og andre. Vi skaber små hjernepauser, kigger på vores tanker, vaner og overbevisninger. Vi krydrer det med så nemme dagligdags øvelser og små guidede meditationer. Jeg glæder mig til at møde dig.

Information

  • Dato 17.09.2024-29.10.2024
  • Adresse FOF Kursuscenter
    Torvet 12
    7400 Herning
  • Lokale Nordstjernen, 2. sal
  • Bemærkninger Dette er et hensyntagende hold med max 8 deltagere. Ved tilmelding og betaling til hensyntagende hold bekræfter du, at du er berettiget til at modtage hensyntagende undervisning. Læs mere om hensyntagende undervisning under praktisk info.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 17.09.2024 19:00-20:15 FOF Kursuscenter Annette Korsholm Olesen
2 Tirsdag 24.09.2024 19:00-20:15 FOF Kursuscenter Annette Korsholm Olesen
3 Tirsdag 01.10.2024 19:00-20:15 FOF Kursuscenter Annette Korsholm Olesen
Se alle Se færre
fof herning

Annette Korsholm Olesen

Mindfulness er for mig blevet en måde at øve mig i at være i livet på. Det er en vej til mere ro i tanker, sind og krop. Da jeg tilbage i 2012 valgte at bygge en psykoterapeutuddannelse på min sygeplejerskeuddannelse, gik det mere og mere op for mig hvor stressende tanker og overbevisninger jeg havde og nogle gange stadig har om mig selv. Derfor tog jeg i 2015 en mindfulness instruktør uddannelse. Jeg blev certificeret psykoterapeut i 2017, og har sidenhen været på mange spændende kurser og forløb, da det for mig, satte gang i og fortsat er en udviklende livsrejse. 

Mindfulness er for mig bevidstheds træning, at kunne hjælpe sig selv ind i nuet på en kærlig og nænsom måde. Derfor har mindfulness god effekt på tankemylder og stress.

Jeg byder ind med forskellige tilgange og forløb. Håber det har givet dig lyst til at prøve mindfulness af, det vil det glæde mig at møde dig, du er hjertelig velkommen.