Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Har du spørgsmål eller lignende er du altid velkommen til at kontakte os på info@fofherning.dk eller 97 22 47 44

Tilmeld nyhedsbrev

Nem italiensk madlavning

Du vil ikke tro dine smagsløg, og du vil fremover forbløffe din familie og venner med dine nye italienske madkundskaber.

Kursets italienske kok, Massimo lærer dig, hvordan du laver velsmagende og lækker italiensk mad på en simpel måde af ingredienser, der findes i supermarkedet. Det drejer sig om klassiske italienske hverdagsretter som risotto, pizza, kødretter efter den italienske tradition og fiskeretter - en af de sundeste fødevarer i verden - pølser og ost.

Du lærer også de kolde kødspecialiteter og ostene at kende, og hvordan du sætter dem sammen med mad og vin. Vi vil også arbejde med friske grøntsager, rå eller tilberedt, som hovedret eller som tilbehør med utallige kombinationer. Tiramisú: Du lærer, hvordan du laver verdens bedste italienske kaffe/ostedessert.

Du introduceres til vintraditionen i verdens største vinproducerende land, Italien, dens geografi og de bedste kombinationer med mad, og vi smager selvfølgelig på det hele i godt selskab.

Råvarepris afregnes direkte med underviser inkl. en gratis italiensk kit til retterne derhjemme.

Information

  • Dato 20.03.2024-15.05.2024
  • Adresse FOF Kursuscenter
    Torvet 12
    7400 Herning
  • Lokale Folketskøkken, Stuen
  • Bemærkninger Prisen for råvareingredienser er 180 kr. pr. deltager pr. gang, inklusive et gratis Italian Corner Kit, som afregnes direkte til underviseren ved hver mødestart.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 20.03.2024 18:00-21:02 FOF Kursuscenter Massimo Micera
2 Onsdag 10.04.2024 18:00-00:15 FOF Kursuscenter Massimo Micera
3 Onsdag 24.04.2024 18:00-21:00 FOF Kursuscenter Massimo Micera
Se alle Se færre
Massimo Micera

Massimo Micera

Ciao! - mit navn er Massimo og jeg er italiener.

Madlavning får mig til at slappe af og nyde kvalitetstid med min familie og venner. Med mit kursus ønsker jeg at hjælpe dig til det samme på en nem og sjov måde.