Skip to content
Tisvildeleje – Før og Nu

Tisvildeleje – Før og Nu

Træd ind i historiens fortryllende labyrint og oplev Tisvildelejes skatkammer af kulturel rigdom og naturskønne pragt.

På denne ekstraordinære vandretur vækkes fortiden til live, og du vil føle dig fortryllet af det væld af oplevelser, der venter dig.
Vi går i de gamle pilgrimsfoders spor og lad os fordybe i historien om Sankt Helene Kilde, en kilde, hvis helbredende vande har været kilden til håb for generationer af søgende sjæle.  

Du vil opleve magien, når du træder ind i et univers af arkitektoniske mesterværker, fra de ydmyge fiskerhuses charme til de avantgardesommerhuse designet af verdenskendte arkitekter som Arne Jacobsen.

Men Tisvildeleje er ikke kun et museum under åben himmel - det er et levende værksted for kunst og kreativitet. Tag del i den pulserende energi, som kunstnere gennem tiden har suget til sig fra naturens skønhed og historiens vingesus. Og når solen stiger over horisonten, omfavner Tisvildeleje sin rolle som vært for festligheder og musikalske jubeltoner, der fylder luften og sætter gang i hjertet af denne charmerende by.

Vi kommer forbi Sankt Helene kilde Badehotel og oplever den tidløse elegance og gæstfrihed, der har gjort dette sted til et yndet tilflugtssted. Gå en tur gennem historien på Pension Kildegården og lad os forføre af Helenekilde Strandhotels fortryllende atmosfære. 

Tag med på denne enestående rejse gennem Tisvildelejes fortryllende univers, hvor historie, natur og kultur forenes i en symfoni af oplevelser, der vil berige din sjæl og efterlade dig forundret over den skønhed, der findes i dette hjørne af verden.

Mødested: Tisvildeleje station, Banevej 8, 3220 Tisvildeleje

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 15.06.2025 13:00-15:00 Tisvildeleje Station Mette Kromann Thomsen
Mette Kromann Thomsen | FOF Københavns Omegn

Mette Kromann Thomsen

Mette glæder sig til at vise dig København og Danmark og fortælle om landets historie. Hun arrangerer vandre-, cykel-, limousine-, metro- og sejlture. På sine ture viser hun sig de kendte seværdigheder, og du kommer på kryds og tværs af København gennem baggårde, skjulte haver og steder, du normalt aldrig kommer, hører historien og bliver opdateret på alt det nye. Hendes ture er altid med kant og allermest er Mette glad for, hvis det lykkedes at introducere sine gæster til nye universer og spændende oplevelser. 

Mette er uddannet som certificeret turistfører på RUC, phytoterapeut, akupunktør og arbejdet som lokal guide i København, Nordsjælland og Midtsjælland på både dansk, engelsk og italiensk. Hun har mange års erfaring som rejseleder i både Danmark og udlandet.