Skip to content
Alverdens mad | FOF Københavns Omegn

Alverdens mad

Velkommen til Kursus i Alverdens Mad!

Dette kursus tager dig med på en kulinarisk rejse rundt om i verden, hvor du vil opdage og lære at tilberede spændende retter fra forskellige kulturer. Uanset om du er en erfaren kok eller en begynder i køkkenet, vil dette kursus give dig mulighed for at udforske nye smage, teknikker og traditioner.

Kursusoversigt:

Uge 1: Asiatisk Fusion

  • Du vil lære at lave stir-fries, og thailandske curryer

Uge 2: Middelhavets Delikatesser

  • På denne del af rejsen vil vi fokusere på græsk, italiensk og spansk madlavning. Pasta, paella, moussaka og mere står på menuen

Uge 3: Eksotisk Mellemøsten

  • Smag på shawarma, falafel, og hummus. Lær om krydderier og krydderiblandinger, der gør mellemøstlig mad så unik

Uge 4: Smagsoplevelser fra Indien

  • Karry, naanbrød, tandoori og biryani - vi dykker ned i det indiske køkken og dets varierede smagsoplevelser

Uge 5: Mexicanske Fiesta

  • Taco, guacamole, enchiladas og mere. Vi lærer om krydret mexicansk mad og dets farverige historie

Uge 6: Afrikansk Mangfoldighed

  • Fra marokkanske tangine til sydafrikanske bobotie. Vi udforsker forskellige regioner i Afrika og deres unikke retter

Uge 7: Eksperimentel Fusion

  • Nu er det din tur! Du vil blive opfordret til at kombinere teknikker og smage fra tidligere uger for at skabe dine egne fusion-retter. Råvare pris pr. person pr. gang ca. kr. 180,- afregnes direkte med underviser den første dag

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 29.04.2024 18:00-21:30 Parkskolen Arne Fjellerad
2 Mandag 13.05.2024 18:00-21:30 Parkskolen Arne Fjellerad
3 Mandag 27.05.2024 18:00-21:30 Parkskolen Arne Fjellerad
Se alle Se færre
Underviser

Arne Fjellerad

Arne er 65 år og har hele sit voksenliv haft madlavning som hobby. Oprindeligt er Arne uddannet folkeskolelærer i blandt andet madkundskab/hjemkundskab og har flere gange været censor ved madlavningseksaminer, ligesom han også har undervist i madlavning i flere år. Det vigtigste for Arne er, at måltidet skal været en nydelse - i forhold til smag, duft og udseende; Men det må samtidig gerne være sundt for krop og sjæl. Personligt går han meget op i at sammensætte måltiderne med gode kvalitetsvine, da han finder, at god mad og vin sammen skaber en unik harmoni. Han har afholdt adskillige vinsmagninger såvel som blindsmagninger og åbne smagninger. At lave mad sammen for derefter at nyde den sammen er for Arne den ultimative "fest".