Skip to content
Tai Chi for mindre stress | FOF Københavns Omegn

Tai Chi for mindre stress og mere energi

Fokus på stressreduktion og ny energi til krop og sind

På dette hold arbejder vi på at genopbygge og styrke krop og sind efter hverdagens ofte stressende arbejde. Vi har især fokus på Tai Chi øvelser, der afspænder og forbedre din smidighed i kroppen - både fysisk og mentalt. Gennem øvelserne lærer du at komme ned i tempo, nulstille hjernen og udvikle en stærk, smidig og sund krop, som giver dig ny energi.

Undervisningen starter med opvarmning af kroppen, og mentalt fokus på at skabe en indre ro. Hver undervisning afsluttes med en afspænding og meditation. 

Til træningen ledsages bevægelserne af beroligende musik.

 

Information

  • Dato 26.08.2024-09.12.2024
  • Adresse Glostrup Idrætsanlæg
    Stadionvej 80
    2600 Glostrup
  • Bemærkninger I min Yang-stil 24 form undervisning har jeg fokus på, at du lærer den grundlæggende kendskab til alle bevægelserne. Mit mål med undervisningen er, at du: får en bedre kropsholdning.vil opleve, at både krop og sind afspændes og fyldes op med ny energi. forbedrer blodcirkulation, styrker nervesystem og immunitet gennem træning.får en bedre balance og udvikler en stærk, smidig og sund krop. Undervisningen er for alle; uanset køn og alder, både nybegyndere og øvede. Til undervisningen skal du medbringe løstsiddende tøj, flade sko og drikke

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 26.08.2024 11:00-12:30 Glostrup Idrætsanlæg Li Lihua
2 Mandag 02.09.2024 11:00-12:30 Glostrup Idrætsanlæg Li Lihua
3 Mandag 09.09.2024 11:00-12:30 Glostrup Idrætsanlæg Li Lihua
Se alle Se færre
Li Lihua | FOF Københavns Omegn
Underviser

Li Lihua

Siden hun var barn, har Sally altid godt kunne lide at se Wudans og Shaolins kung fu-film, og har altid været meget interesseret i Taichi, som hun øvede med voksne, da hun var ung. Hun har modtaget underviningen i Tai Chi i Kina gennem mange år. I Danmark gik hun på Confucius-skolen og havde en mester fra Beijing sportsuniverset. De seneste 5 år har hun dyrket Tai Chi hos Shaolin-mestrene i International Zen Martial Federation og følger til stadighed Mester Diang. 

Som formand for Danske Kinesiske Kulturforeningen, har Sally Li stor erfaring med undervisning, da der her bliver holdt fast i de traditionelle kinesiske kulturaktiviteter som fx Tai Chi.