Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
IT-kurser og økonomi hos FOF København

Blender – 3D-modellering for begyndere

Et af de mest fantastiske og mest brugte programmer til at lave 3D er utroligt nok gratis. Der er dog en bagside ved medaljen: det kan være som at gå ind i en mur at prøve at lære Blender.

Men når man først forstår hvad det hele drejer sig om, bliver de fleste dybt forelskede og det er nok den egentlige årsag til den store udbredelse: Ikke prisen på 0 kr, men simpelthen det, at Blender er et helt utroligt værktøj.

Blender kan mange, mange ting, og på dette kursus ser vi specifikt på hvordan vi kan bruge Blender til at lave 3D-modeller til spil – både karakterer og objekter – fra start til slut.

Hvis du bare gerne vil i gang med Blender, men ikke til spiludvikling, er denne workshop også relevant, for det er de grundlæggende ting vi lærer.

Værd at vide

På dette kursus skal du medbringe egen computer (Windows pc, Mac eller Linux via SteamOS), ekstern mus og gerne numerisk tastatur (integreret eller eksternt). Og du skal hjemmefra have downloadet og installeret det gratis Blender fra www.blender.org.

Information

  • Dato 22.10.2024-12.11.2024
  • Adresse Vesterbro Kulturhus
    Lyrskovgade 4, opg. tv.
    1758 København V
  • Lokale Lok. 2.1, 2.sal
  • Bemærkninger På dette kursus skal du medbringe egen computer (Windows pc, Mac eller Linux via SteamOS), ekstern mus og numerisk tastatur (integreret eller eksternt). Og du skal hjemmefra have downloadet og installeret det gratis Blender fra https://www.blender.org/

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 22.10.2024 17:00-19:35 Vesterbro Kulturhus Amalie Loell
2 Tirsdag 29.10.2024 17:00-19:35 Vesterbro Kulturhus Amalie Loell
3 Tirsdag 05.11.2024 17:00-19:35 Vesterbro Kulturhus Amalie Loell
Se alle Se færre
Underviser

Amalie Loell

Uddannelse: Jeg har gennem hele min uddannelse været målrettet mod det kreative og spiludvikling. Jeg er i gang med en bachelor i Visuel Design og Interaktion på Det Kongelige Akademi og er uddannet hos NEXT Københavns Mediegymnasium på deres »Game Design« linje. Derudover har jeg gået i 10. klasse hos Odense Design Akademi (ODA) på Game – Animation & Spildesign.

Andre faglige kvalifikationer: Udover at have stor interesse indenfor 3D-modellering er jeg meget erfaren indenfor digital kunst og har godt kendskab med pipelinen i spiludvikling som både 2D og 3D artist.

Undervisningserfaring: Jeg er frivillig 3D-ansvarlig hos UNF’s Game Development Camp (GDC), hvor jeg står for planlægning og udførelse af 3D-undervisningen i Blender på campen.

Andet: Læs mere på min hjemmeside: https://aloell.artstation.com/ eller på Instagram https://www.instagram.com/a_loell/