Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
vasepynt og sommerkrans

Karen Blixen-inspireret vasepynt og sommerkrans

Karen Blixen pyntede ofte vaserne på Rundstedlund i stedet for altid at binde buketter. Denne måde gør vasen mere “levende” som minder om en tur i haven. Så vi lader materialer og former bestemme, hvordan vasen bliver pyntet.

Vi pynter oasiskransen som om det var en smuk have. Inspirationen til kransen finder vi ved at kigge på blomsterne i den smukke staudehave, vi befinder os i. Vi kigger bl.a. på former, farver og på blomsternes stilke.

vasepynt vasepynt

Hvordan foregår workshoppen?

  • Teknikker læres og der gives vejledning i blomstervalg og hvilke materialer, du kan plukke i naturen, som man normalt ikke lige får øje på.
  • Naturens materialer, grøftekantens vilde blomster og græsser, krydderurter og afskårne blomster fra have og butik. Vil være de varer, vi arbejder med fra foråret til efteråret.
  • Vi står udenfor i den smukkeste staudehave og får inspiration fra de fineste omgivelser.
  • Haven består bl.a. af højbede med de dejligste stauder, stauder, insekthus, gamle bevaringsværdige træer og den hyggeligste dome.
  • Haven er designet til at skabe ro og glæde for dem, der kommer og besøger haven dagligt.

Blomster buket
Den Sociale Blomsterhave.

Værd at vide

Kurset foregår i den sociale blomsterhave ved Bispebjerg Hospital.

Materialer og blomster er indregnet i prisen.

Hvis det regner, er der mulighed for at arbejde inde i domen.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 06.06.2024 16:30-19:30 Susanne Kühn
Susanne Kühn blomsterdekoratør
Underviser

Susanne Kühn

Susanne er uddannet blomsterdekoratør og har været det i over 30 år. Susanne har været chef for blomsterafdelingen på SAS Scandinavia Hotel i 12 år, været ejer af interiørbutik på Østerbro og undervist on and off på aftenskole siden 2009.

Susanne finder stor inspiration til sit binderi i naturen, som hun bruger som et kæmpe skattekammer med utrolig smukke ting. Når hun er ude i naturen fylder hun altid lommerne med materialer, som hun bare MÅ have med hjem til fade, krukker og vaser.

Kom og blive inspireret til at få øje på 'skattene' i naturen, når vi arbejder med farver og former på de forskellige workshops.