Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Lær at spille guitar hos FOF København

Guitar og musikteori – daghold

Har du spillet i årevis uden at vide, hvad du laver, når du spiller? Lær musikteori og akkord-opbygning på guitaren, og bliv bedre til at improvisere og bruge akkord-skala relationer.

Din underviser er Kasper Søeborg. Han er erfaren som underviser og har også hele ni albums med original musik på Spotify og Itunes. Derudover står han bag tre guitar-bøger i eget navn.

Du lærer alle "modes" (kirketonearter) og deres musikalske verdener. Vi ser også på, hvordan man arrangerer, så du både spiller melodi, bas og akkorder. Endelig vil du få en forståelse for baggrunden for soloer og musik af f.eks. Django Reinhardt, John Mclaughlin, Bach eller andre efter eget valg.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 27.08.2024 15:00-15:45 FOF Musikskolen Nørreport Kasper Søeborg Ohlsen
2 Tirsdag 03.09.2024 15:00-15:45 FOF Musikskolen Nørreport Kasper Søeborg Ohlsen
3 Tirsdag 10.09.2024 15:00-15:45 FOF Musikskolen Nørreport Kasper Søeborg Ohlsen
Se alle Se færre
Underviser

Kasper Søeborg Ohlsen

Uddannelse: Musikpædagog ved Københavns Konservatorium 1981, 1-del dansk KU. Jeg er autodidakt musiker og komponist med 7 CD-udgivelser og 3 bøger med egen musik, samt eget lille studie på Vesterbro.

Undervisningserfaring: Jeg har ca. 30 års undervisningserfaring i guitar og instrumentalundervisning (alle genrer), musikteori, sammenspil og musik på computer.

Andet: Mine kursister takker for super inspiration, god indføling og højt fagligt niveau!