Skip to content

Syltning

Syltning

Syltning

Lær at sylte!

Nå du sylter dine grønsager kan du slippe for madspild, samtidig med at det smager fantastisk! 
Du vælger helt selv hvad du vil sylte, om det så er:

  • Rødløg
  • Gulerødder
  • Kål
  • Agurk
  • Rødbeder

Herunder finder du en opskrift på en basis lage. Når du føler du tryg ved denne proces kan du vælge at tilføje andre og flere slags krydderier alt efter smag og dets formål. 

Ingredienser til lagen

  • 3 dl. Eddike
  • 1 dl. Vand
  • 1 dl. Sukker 
  • 7-8 peberkorn
  • 3 stk. laurbærblade

Materiale

  • Skoldet patentglas

Fremgangsmåde

  • Opkog eddiken, vand og sukkeret
  • Når sukkeret er forsvundet, tilsætter du resten
  • Når lagen når sit kogepunkt fjerner du det fra varmen
  • Dernæst hæder du lagen over dine grønsager
  • Luk glasset og lad det stå ved stuetemperatur i 24 timer
  • Dernæst stiller du glasset på køl og nyder din syltede grønsager
Bon Appetit!