Skip to content

Vi er i fuld gang med at gøre klar til den kommende sæson - få besked som en af de første, når du kan se hele programmet her på hjemmesiden 📬

Tilmeld nyhedsbrevet
Yin yoga underviser, Malene Lillebæk Clausen, der laver øvelsen "Barnet" på en yogamåtte med en yogapølle

Yin Yoga

”Yin yoga er en stille og meditativ yogaform med sanselige bevægelser, hvor man bruger liggende og siddende stillinger, som typisk holdes i 3-5 minutter - i modsætning til andre yogaformer, hvor man arbejder med muskler og styrke - arbejder man i stedet i yin yoga med kroppens ”yin-væv”; som er bindevæv, sener, led og energibaner. Umiddelbart kan yin yoga virke meget enkelt – man skal ’bare’ ligge stille i en stilling i nogle minutter, men effekten af disse lange hold kan være med til at skabe mærkbar forandring i både krop, sind og sjæl.

Med yin yoga har du mulighed for at frigøre dybe spændinger i den fysiske krop, samt frigøre stagneret eller blokeret energi og skabe flow i krop, sind og sjæl. Yin yoga er ekstra godt for dig, der har en travl hverdag med meget på to-do-listen. Men alle kan være med.

Jeg vil også introducere dig for ’yoga nidra’, også kaldet yogiens søvn og er en dybt afstressende teknik, hvor man bliver guidet i en dyb meditativ tilstand. Den praktiseres som regel liggende på ryggen uden nogen form for fysisk bevægelse, hvor du lytter til min stemme, der guider dig ind i en meditativ tilstand.

Vi vil også arbejde med forskellige åndedrætsøvelser.”

- Underviser, Malene Lillebæk Clausen

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 10.09.2024 09:00-10:30 Idrætsbygningen Malene Lillebæk Clausen
2 Tirsdag 17.09.2024 09:00-10:30 Idrætsbygningen Malene Lillebæk Clausen
3 Tirsdag 24.09.2024 09:00-10:30 Idrætsbygningen Malene Lillebæk Clausen
Se alle Se færre
Yin yoga underviser, Malene Lillebæk Clausen
Underviser

Malene Lillebæk Clausen

Jeg hedder Malene Lillebæk Clausen og jeg underviser i yin yoga. Jeg er 45 år, gift, har to drenge og arbejder som selvstændig zoneterapeut og har min egen klinik derhjemme på vores nedlagte landbrug.

Jeg brænder for yin yogaen, da den har hjulpet mig tilbage til at kunne mærke min krop igen efter mange år med travlhed og stress tæt inde på livet. Den ro vil jeg gerne formidle videre.