Skip to content
Kast dig ud i fermentering - kimchi og sauerkraut

Fermentering - Kimchi og Sauerkraut

Fermentering - Kimchi og Sauerkraut

Er du nysgerrig på fermentering og har du lyst til selv at afprøve forskellige fermenteringsmetoder derhjemme, så er dette kursus noget for dig.

På kurset vil du få indblik i grundprincipperne indenfor fermentering, både i forhold til konservering, smag og næring. Vi arbejder med udstyr og råvarer og sammen skal vi lave diverse fermenterede produkter, såsom Sauerkraut/Surkål, Kimchi, June, Kefir, etc.

Vi smager på forskellige fermenterede råvarer og du vil få dine egne fermenterede produkter med hjem.

Medbring: Notesbog og pen, forklæde, viskestykke, karklud, skærebræt, en god køkkenkniv og 3 glasbeholdere med låg som kan rumme 1-1,5 l. væske, samt 4 mellemstore glas med tætsluttende låg.

Udgifter til råvarer ca. 200 kr. som afregnes med underviseren. 1 gang. 345 kr.