Skip to content
Ti aktuelle kunstudstillinger med Alice Fanøe

Ti aktuelle kunstudstillinger med Alice Fanøe

1. C.A. Jensen
Med sit store talent for at fange personlighed og menneskelighed var C. A. Jensen den førende portrætmaler i den danske guldalder - indtil han faldt i unåde hos flere af sine kunder, der følte sig udleveret og gået for nær.
Mødested: Frederiksborg Slot

2. Against all Odds 

De brød grænser, opnåede succes og gled siden ud af historien. Malerier af nogle af de mest markante nordiske kvinder i kunsten fra 1870-1910. Forholdet mellem køn og magt i tiden.
Mødested: Statens Museum for Kunst

3. Kai Nielsen 
Kaj Nielsens store skulptur Vandmoderen i Glyptotekets Vinterhave er svær at overse. Udstillingen viser en række af hans øvrige værker og sætter dem i relation til den europæiske kunsthistorie.
Mødested: Glyptoteket

4. Jeger ild og vand  
Ursula Reuter Christiansen er en af de betydeligste kunstnere i Danmark. Hun søger svar på spørgsmålet: Hvordan kan vi være mennesker i en verden, hvor håb og mod konstant udfordres af grusomhed og fortvivlelse?
Mødested: Arken

5. I krig og kærlighed  
De japanske træsnit blev, efter åbningen af Japans grænser i 1868, et skattet samlerobjekt for kunstnere og museer i Europa. Samuraier og smukke unge kvinder i krig og kærlighed. 
Mødested: Designmuseum Danmark

6. Natten 
Natten har altid optaget og fascineret den menneskelige fantasi. Her får vi et blik på natten som begreb og motiv set igennem danske kunstnere fra det sene 1700-tal frem til modernismen i det 20. århundrede.
Mødested: Øregaard Museum

7. Kolonisterne  
Koloristerne er en af landets ældste kunstnersammenslutninger. Det fælles udgangspunkt er arbejdet med farverne. Udstillingen viser også værker af nogle af de mest toneangivende yngre kunstnere.
Mødested: Den Frie Udstillingsbygning

8. Den danske samling  
Wilhelm og Henny Hansen samlede på kunst fra de blev gift. De første køb var af danske malere. Den danske samling rummer mesterværker fra Guldalderen op til parrets egen samtid.
Mødested: Ordrupgaard

9. Bloomsbury  
Bloomsburygruppen brød med Victoriatidens normer, og var med sine radikale holdninger og grænseoverskridende livsstil forløber for vor tids debat om køn, seksuel identitet, kolonialisme og alternative livsformer.
Mødested: Nivaagaard

10. Mine yndlingsbilleder  
Alice Fanøe arbejdede som ung kunsthistoriker på museet og er kommet der siden. Hun vil tale om en række af de billeder, som hun holder mest af, og som har betydet mest for hende.
Mødested: Statens Museum for Kunst

Ret til ændringer forbeholdes.
Entreprisen er ikke inkluderet; men der gives grupperabat.
Mødekort skal medbringes hver gang.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 17.09.2024 11:15-12:15 Forskellige udstillingssteder Alice Fanøe
2 Tirsdag 08.10.2024 11:15-12:15 Forskellige udstillingssteder Alice Fanøe
3 Tirsdag 29.10.2024 11:15-12:15 Forskellige udstillingssteder Alice Fanøe
Se alle Se færre
Alice Fanø | FOF Københavns Omegn

Alice Fanøe

Alice Fanøe er kunsthistoriker og har gennem 30 år holdt utallige kunstforedrag. Alice har stået i spidsen for en masse kunstrejser i Europa, New York og Inden.