Skip to content
Biodiversitet - hvordan får vi biodiversitet i haven

Biodiversitet - hvordan får vi biodiversitet i haven

At øge biodiversiteten i din have er ikke kun godt for miljøet, men det kan også bidrage til en sundere plantevækst og give et mere attraktivt udseende. De første skridt til at øge biodiversiteten i din have er at lære om de planter og dyr, der allerede lever der.

Du vil blive guidet i, hvordan du skaber levesteder for dyr samt plantning af blomster med forskellige blomstringstider. Du vil lære at få gode arbejdsbevægelser for at undgå skader og overbelastning ved havearbejde.

Medbring gerne en skitse af dit haverum, så vores underviser, Pernille Nielsen, kan give dig personlig sparring og hjælpe dig med at realisere dine havedrømme. 

Husk at medbring mad og drikke til pausen.

Information

  • Dato 05.10.2024-05.10.2024
  • Adresse Taastrup Kulturcenter
    Poppel alle 12
    2630 Taastrup
  • Bemærkninger Medbring gerne en skitse af dit haverum, så vores underviser, Pernille Nielsen, kan give dig personlig sparring og hjælpe dig med at realisere dine havedrømme.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 05.10.2024 10:00-15:30 Taastrup Kulturcenter Pernille Nielsen
Underviser

Pernille Nielsen

Pernille er uddannet afspændingspædagog/Psykomotorisk Terapeut med efter-/videreuddannelse - senest på Danmark Pædagogiske Universitet, hvor hun har læst Pædagogisk Filosofi. Pernille har undervist og vejledt mennesker i alle aldre og livssituationer gennem 30 år.