Skip to content
Efterår i haven - gør haven vinterklar

Efterår i haven - gør haven vinterklar

Efteråret er en vigtig tid i haven, da det er den sidste chance for at plante mange grøntsager og planter. Men først og fremmest skal du gøre din have vinterklar for at beskytte dine planter mod de kommende kolde temperaturer.

Drømmer du om at forvandle din have til et personligt paradis, hvor du kan nyde naturen og skabe dit eget grønne univers? Så er dette kursus lige noget for dig, så du kan nyde haven uden at få ondt i ryggen.

Medbring gerne en skitse af dit haverum, så vores underviser, Pernille Nielsen, kan give dig personlig sparring og hjælpe dig med at realisere dine havedrømme. Husk at medbringe mad og drikke til pausen.

Information

  • Dato 26.10.2024-26.10.2024
  • Adresse Taastrup Kulturcenter
    Poppel alle 12
    2630 Taastrup
  • Bemærkninger Medbring gerne en skitse af dit haverum, så vores underviser, Pernille Nielsen, kan give dig personlig sparring og hjælpe dig med at realisere dine havedrømme.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 26.10.2024 10:00-15:30 Taastrup Kulturcenter Pernille Nielsen
Underviser

Pernille Nielsen

Pernille er uddannet afspændingspædagog/Psykomotorisk Terapeut med efter-/videreuddannelse - senest på Danmark Pædagogiske Universitet, hvor hun har læst Pædagogisk Filosofi. Pernille har undervist og vejledt mennesker i alle aldre og livssituationer gennem 30 år.