Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Har du spørgsmål eller lignende er du altid velkommen til at kontakte os på f@f-djursland.dk eller 86325588. Hjemmesiden er fuldt opdateret den 1. juli 2024

Fyld dit forråd - Ebeltoft - FOF Djursland

Fyld dit forråd - Ebeltoft

I efteråret kulminerer naturens fantastiske cyklus med en overflod af frugt, grønt og bær.

Det er tid til at sylte, henkoge, tørre og moste. Vil du være med? Vi skal i fællesskab fylde vores forråd og glæde os over at fremtrylle lækre produkter, som vi kan nyde hele vinteren. Pesto, urtesalt, marmelade, chutney, henkogte tomater, æblemost og meget mere.

Fra min kæmpe urtehave i Dråby medbringer jeg de råvarer vi skal bruge. Måske har du også æbler eller lignende, som vi kan bruge?

Vi skal være i skønne rammer i "Spiren" på Maltfabrikken.

Prisen er inkl. råvarer og du kan selv medbringe glas, poser mm. eller tilkøbe Wecks-glas for en lille merpris.

8 onsdage

Uge 36: Onsdag fra 10.30-13.00 – Kryddersalt, urtethe og pesto
Uge 37: Onsdag fra 10.30-13.00 – Fermentering
Uge 38: Onsdag fra 10.30-13.00 – Tomater i alle afskygninger, henkogte, relish
Uge 39: Onsdag fra 10.30-13.00 – Syltning
Uge 40: Onsdag fra 10.30-13.00 – Marmelade og chutney
Uge 41: Onsdag fra 10.30-13.00 – Mostamok (æblemost i lange baner)
Uge 43: Onsdag fra 10.30-13.00 – Græskarsuppe til fryseren
Uge 44: Onsdag fra 10.30-13.00 – Syltning af rødbeder + evt. persillepesto

Se flere madhold HER

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 04.09.2024 10:30-13:00 SPIREN Madværksted Nanna Johanne Aude
2 Onsdag 11.09.2024 10:30-13:00 SPIREN Madværksted Nanna Johanne Aude
3 Onsdag 18.09.2024 10:30-13:00 SPIREN Madværksted Nanna Johanne Aude
Se alle Se færre
Nanna Johanne Aude - underviser hos FOF Djursland
Underviser

Nanna Johanne Aude

Uddannet biolog, ivrig formidler, kæmpe naturelsker og mad-entutiast. Jeg har opsagt mit faste job for at gøre det jeg elsker mest. Nu bruger jeg det meste af min tid på min kæmpe urtehave i Dråby eller i skovene omkring Skærsø. Her dyrker jeg grøntsager og blomster, samler urter og svampe. 
Naturens cyklus er fantastisk og efteråret er for mig en særlig tid, hvor jeg gør alt hvad jeg kan, for at konservere den overvældende overflod fra haven og skoven til vinterens komme.