I efteråret kulminerer naturens fantastiske cyklus med en overflod af frugt, grønt og bær.
Det er tid til at sylte, henkoge, tørre og moste. Vil du være med? Vi skal i fællesskab fylde vores forråd og glæde os over at fremtrylle lækre produkter, som vi kan nyde hele vinteren. Pesto, urtesalt, marmelade, chutney, henkogte tomater, æblemost og meget mere.
Fra min kæmpe urtehave i Dråby medbringer jeg de råvarer vi skal bruge. Måske har du også æbler eller lignende, som vi kan bruge?
Vi skal være i skønne rammer i "Spiren" på Maltfabrikken.
Prisen er inkl. råvarer og du kan selv medbringe glas, poser mm. eller tilkøbe Wecks-glas for en lille merpris.
8 onsdage
Uge 36: Onsdag fra 10.30-13.00 – Kryddersalt, urtethe og pesto
Uge 37: Onsdag fra 10.30-13.00 – Fermentering
Uge 38: Onsdag fra 10.30-13.00 – Tomater i alle afskygninger, henkogte, relish
Uge 39: Onsdag fra 10.30-13.00 – Syltning
Uge 40: Onsdag fra 10.30-13.00 – Marmelade og chutney
Uge 41: Onsdag fra 10.30-13.00 – Mostamok (æblemost i lange baner)
Uge 43: Onsdag fra 10.30-13.00 – Græskarsuppe til fryseren
Uge 44: Onsdag fra 10.30-13.00 – Syltning af rødbeder + evt. persillepesto
Se flere madhold HER