Skip to content

På grund af flytning til anden lokation er kontoret og telefonen lukket for betjening fra og med onsdag den 29. maj 2024 til og med mandag den 3. juni 2024. Vi er således klar ved telefonen tirsdag den 4. juni kl. 10:00

Akrylmaling - lige uger

Lær at arbejde med form & farve, når du maler!

 

Her lærer du om akrylmalingens mange teknikker, du kan fordybe dig i former og farver og udvikle dit billedsprog. Kursets mål er at du opnår en mere legende og eksperimenterende tilgang til maleprocessen. Undervisningen foregår individuelt og du er velkommen både som begynder og øvet.

Kurset starter ofte med en fælles opvarmning, her lærer du om tegneteknikker, farver, materialer m.m. Glæd dig til at begynde dit maleeventyr med en erfaren guide ved din side.

Få kreativ inspiration & tips om tegning, akvarel & akrylmaling fra Charlotte Niemann her (åbner i nyt vindue)

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 18.09.2024 18:30-21:05 FOF Vindegade 72 Charlotte Niemann
2 Onsdag 02.10.2024 18:30-21:05 FOF Vindegade 72 Charlotte Niemann
3 Onsdag 30.10.2024 18:30-21:05 FOF Vindegade 72 Charlotte Niemann
Se alle Se færre

Charlotte Niemann

Det er helt individuelt, hvad den enkelte deltager tager med fra mit kursus. Når det er sagt, så ønsker jeg, at det medvirker til en ny oplevelse af verden og et nyt blik for den kunst, som vi omgiver os med.   Men kunsten skal også gerne rykke på det personlige plan. At male og tegne handler i høj grad også om at rykke sig som person – om at turde. Jeg oplever, at fortroligheden med forskellige male- og tegneteknikker giver modet til at forfølge sin egen streg.   Og hvad er bedre som udøvende kunstner end at få lov til at inspirere andre til det, som jeg brænder for.

Charlotte Niemann, underviser i maling/tegning   

Baggrund     

  • Er selv udøvende kunstner
  • 19 års erfaring som underviser i tegning, akvarel og akrylmaling
  • Uddannet i reklamebranchen og har altid arbejdet med komposition, form, tegning og farver