Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-10. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.
Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-10. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.
Til dig, der vil sørge for at gøre det gode brød ekstra godt! Vores bagekurser giver dig mulighed for at blive fortrolig med bagekunsten. På vores grundlæggende bagekurser introduceres du til teknikken til bagning af forskellige brødtyper, og du lærer om, hvordan dine valg af ingredienser og bagemetoder påvirker ernæring, sundhed og smag. Du kan også gå skridtet videre og lære om langtidshævning, surdej og simple ælteteknikker, der udvikler brødets smag og konsistens. Eller hvad med at lære, hvordan du bager glutenfri kager?
Kort sagt: Bliv en mester til at bage alt fra rugbrød og croissanter til grove hverdagsbrød og saftige brød med knasende skorpe.
Til kurserne i det søde køkken lægger vi for en stund kalorietælleren til side. Vi har bl.a. chokoladekurser, hvor du bliver fyldt med viden om temperering og støbning, mens vi arbejder med forskelligt fyld i chokoladerne. Lær også, hvordan du tilbereder søde snacks uden sukker, som du kan spise med god samvittighed.
Se også vores madkurser for børn og familier.
Læs mere om vores kurser i bagning og søde sager nedenfor. Her kan du også tilmelde dig holdene. Kurserne afholdes i København, Kastrup og Kongens Lyngby. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk.
Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.