Skip to content

Vi er i fuld gang med at gøre klar til den kommende sæson - få besked som en af de første, når du kan se hele programmet her på hjemmesiden 📬

Tilmeld nyhedsbrevet
Screenshot af en 3D tegning af en cykel man selv kan samle i 3D programmet TinkerCad

Lav dine egne 3D tegninger i TinkerCad - 3D print 2

Dette kursus er både en efterfølger til 3D Print 1 og henvender sig til dig, der har styr på 3D printeren og nu gerne vil i gang med at designe dine egne kreationer.

Undervisningen er baseret på den kendte og meget benyttede gratis tegneportal TinkerCad, som udmærker sig ved at være relativ simpel at arbejde med, men yderst anvendelig til selv avancerede tegninger af f.eks. reservedele, skilte, figurer, knapper og meget mere.

Der bliver tale om trin-for-trin undervisning, samt ”learning-by-doing” med supervision fra underviser.

Information

  • Dato 24.10.2024-21.11.2024
  • Adresse KUC
    Ågade 27
    6000 Kolding
  • Lokale 4.12 EDB
  • Bemærkninger Der kan forventes en egenbetaling på max 400 kr til filament og hvis man vil printe sine 3D tegninger ud, hvis man ikke har det med hjemmefra. Prisen afregnes med underviser. Der må gerne medbringes egen pc og evt. egen 3D printer

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 24.10.2024 18:15-20:00 KUC Kenneth Hoff Mosen
2 Torsdag 31.10.2024 18:15-20:00 KUC Kenneth Hoff Mosen
3 Torsdag 07.11.2024 18:15-20:00 KUC Kenneth Hoff Mosen
Se alle Se færre
Underviser

Kenneth Hoff Mosen

IT og Gadget nørd med flair for alt hvad der har med bits, bytes, teknik, home automation, grafik og musik at gøre. Jeg har mit eget computer-værksted beliggende i Starup ved Haderslev, hvorfra jeg laver 3D print til netop IT-løsninger og herudover arbejder jeg som IT og AV ansvarlig, samt Makerspace vejleder på nogle skoler i Tønder Kommune.

Hvordan startede 3D print og 3D tegning for mig? Det startede med at jeg søgte efter nogle vægophæng til tablets og iPads til mit Smart Home automation projekt i hjemmet. Disse ophæng var, efter min mening, meget dyre og udvalget meget smalt. Under min søgen fandt jeg 3D tegninger, som kunne 3D printes og det førte til, at jeg købte min første 3D printer og nu er det blevet til alle mulige lækre print til hjemmet.

Mit kendskab til 3D tegning er 100% autodidakt tilegnet. Jeg har lavet masser af fejl og lært af dem. Jeg tegner selv primært i TinkerCad og her kan blandt andet nævnes reservedele til veteran motorcykler (dæksler ol.) dimser til forskellige holdere, skilte, små dele til computere osv. Herudover laver jeg remixes eller tilpasninger af allerede eksisterende tegninger fra de forskellige 3D portaler.

Der bør, efter min bedste overbevisning, stå en 3D printer i ethvert hjem, i enhver virksomhed og jeg er ret sikker på det bliver sådan, så tag forskud og hul på fremtiden inden for 3D print sammen med mig.