Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Har du spørgsmål eller lignende er du altid velkommen til at kontakte os på info@fofherning.dk eller 97 22 47 44

Tilmeld nyhedsbrev

Senior pilates - Ikast

At få ro i hovedet og have et frikvarter fra hverdagens tempo med øvelser, som giver både fysisk og psykisk overskud? Lyder det som noget for dig, så skal du melde dig til dette hold. Her lærer du øvelser som bevarer og øger mobilitet, balance og styrke. Vi udfører enkle øvelser som let kan overføres til hverdagen og bruges aktivt, så de daglige gøremål føles lettere.

Du guides gennem alle øvelser med bevidst brug af åndedrættet under alle øvelser, og det hele foregår i et roligt tempo, hvor vi kommer gennem alle kroppens muskelgrupper og led. Vi afslutter hver gang med en dejlig afspænding, hvor hverdagens bekymringer træder i baggrunden. Uanset om du tidligere har deltaget på et pilateshold eller er helt nybegynder, kan du være med. Du er en senior, som ønsker at holde dig i gang, men som ikke er til et højt tempo. Du skal selv kunne komme ned på gulvet og op igen.

Som underviser og menneske brænder jeg for at give seniorer livsglæde og livsværdi gennem fysiske øvelser og mental træning/afslapning. Du skal medbringe en måtte og gerne et lille tæppe. En drikkedunk kan også være en god idé.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 05.09.2024 10:00-11:10 Hjertet Helene Sig Hansen
2 Torsdag 12.09.2024 10:00-11:10 Hjertet Helene Sig Hansen
3 Torsdag 19.09.2024 10:00-11:10 Hjertet Helene Sig Hansen
Se alle Se færre

Helene Sig Hansen

Jeg blev uddannet pilates matwork instruktør hos Tromborg yoga og pilates studio i 2020. Pilates matwork er en træningsform, hvor vi kommer gennem øvelser for hele kroppen, så der opbygges både styrke og smidighed. Jeg brænder for at alle får en mulighed for at vedligeholde og udvikle styrke og mobilitet gennem hele livet. At alle seniorer – både kvinder og mænd – har brug for at bevæge sig og træne muskler og led for at bevare det gode liv så længe som muligt.

Jeg lægger vægt på, at der er plads til forskelligheder, og at alle kan være med på hvert sit niveau. Fokus er på bevægelse af leddene og opbygning af muskelstyrke gennem enkle øvelser i et roligt tempo, som alle kan være med til. Der er meget fokus på brug af åndedrættet og øvelserne giver en afstressende og beroligende effekt, så vi kan sætte hverdagens strabadser på pause.

Ved at deltage i Seniorpilates får du ro i hovedet og kræfter til de forskellige udfordringer, som hverdagen byder på. Du opnår smidighed og balance og øger styrke omkring led ved at opbygge muskelstyrke og mobilitet samtidig med, at du får ro i hovedet og kommer lidt ned i tempo.