Europa byder på noget af verdens allerbedste mad, og vores kurser i København og Nordsjælland vil give dig muligheden for at udforske disse. Det sydeuropæiske køkken er bl.a. karakteriseret ved et fokus på gode råvarer og på ganske særlige tilberedningsmetoder.
Dyk ned i det italienske køkken, hvor du lærer at tilberede både regionale specialiteter og klassiske retter. Vælg vores workshops for en praktisk oplevelse med italienske retter, fra saucer og dressinger til primo og secondi piatti.
Udforsk den franske kulinariske tradition med et kursus, der lærer dig at mestre franske klassikere og teknikker fra det franske køkken. Perfekt for dig, der ønsker at tilføje et strejf af fransk elegance til dine måltider.
Opdag også det græske køkken og dets skjulte skatte med, hvor du får kendskab til retter som mousaka, gemista (fyldte tomater) og fakes (linsesuppe), og lærer at tilberede dem på autentisk vis.
For en smag af antikken, kan du tilmelde dig romersk vellevned. Her vil du lære at tilberede retter inspireret af det romerske køkken, der byder på historiske smagsoplevelser.
Uanset om du vil mestre italienske klassikere, opdage skjulte græske skatte, nyde fransk gastronomi eller dykke ned i romersk madlavning, finder du et kursus, der passer til dine kulinariske interesser. Tag del i vores kulinariske rejse og oplev, hvordan du kan tilberede lækre retter fra disse fantastiske køkkener.
Tag med sydpå eller genopdag det danske køkken på et af vores mange madlavningskurser, som du kan læse meget mere om herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fof-kn.dk.
Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.