Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Lær at spille saxofon hos FOF København

Saxofon

Vi arbejder meget med klang, for klangen er kilde til inspiration! Lyder det godt, får man automatisk lyst til at spille mere. Vi arbejder også med vejrtrækning, mundstilling, fingersætning, intonation, lettere nodelæsning, rytmik og fornøjer os sammen med lettere melodispil. 

Medbring selv saxofon. Vi spiller musik fra både det rytmiske og klassiske repertoire. 

Der er 2-3 deltagere pr. hold.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 05.09.2024 17:00-17:45 Engelsborgskolen Asger Maltha Rasmussen
2 Torsdag 12.09.2024 17:00-17:45 Engelsborgskolen Asger Maltha Rasmussen
3 Torsdag 19.09.2024 17:00-17:45 Engelsborgskolen Asger Maltha Rasmussen
Se alle Se færre
Underviser

Asger Maltha Rasmussen

Uddannelse og andre faglige kvalifikationer: Jeg har elsket at spille saxofon siden jeg var 9 år gammel, hvor jeg første gang begyndte til saxofon-undervisning i Lyngby. Min begejstring for musik har givet mig stor personlig glæde og udvikling, som jeg håber at kunne videregive til mine elever. Jeg er også selvlært på klaver og komponerer min egen musik, bl.a. til mit jazzband Cold Sweat. Jeg har gennemgået et 3-årigt talentforløb på Lyngby Taarbæk Musikskole, og i 2020 modtog jeg Amatørmusikerprisen i Lyngby-Taarbæk Kommune. I dag går jeg på MGK (Musikalsk Grundkursus) i København.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist elever på begynderniveau i mange forskellige aldre. Det er især en fornøjelse at undervise, når jeg kan se mine elevers begejstring over at komme i gang med at spille lettilgængelige numre, som lyder af meget. I min undervisning lægger jeg vægt på, at vi spiller musik, som mine elever kan lide og synes er sjovt at spille.