Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Spil trommer hos FOF København

Trommer

Hvem har ikke drømt om at spille på et trommesæt? 

Det kommer hurtigt til at lyde "rigtigt". Men samtidig er det et af de mest magtfulde instrumenter i et orkester, så det er vigtigt at lære den nødvendige teknik. Vi skal arbejde med forskellige rytmiske stilarter, f.eks. 8-beat, 16-beat, rock, pop, swing, shuffle, bossa nova og latin. 

Medbring selv trommestikker. Der er 2-3 deltagere pr. hold.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 03.09.2024 18:30-19:15 Trommestudiet, Amagerbro Peter Suwalski
2 Tirsdag 10.09.2024 18:30-19:15 Trommestudiet, Amagerbro Peter Suwalski
3 Tirsdag 17.09.2024 18:30-19:15 Trommestudiet, Amagerbro Peter Suwalski
Se alle Se færre
Peter Suwalski underviser hos FOF København
Underviser

Peter Suwalski

Uddannelse: Peter er uddannet fra Grove School of Music i Los Angeles, USA, og har været på studieture til Cuba, Brasilien og Afrika. Han har desuden taget div. kurser på Det Rytmiske Musikkonservatorium samt privatundervisning hos Bent Lylloff og et utal af andre internationale trommeslagere og percussionister.

Undervisningserfaring: Siden 1983.

Andet: Peter har undervist på musikskoler, sambaskoler og MGK, og han har haft et utal af privatelever gennem tiden. Hans elever har både været amatører, unge, der søgte optagelse på konservatorierne, og musiklærere, der fik efteruddannelsen betalt af deres arbejdsplads. Han leder nu sit eget salsa-orkester »Suwalski y Su Buena Gente«. I 2006 var hans daværende orkester nomineret til en Worldmusic Award med udgivelsen »Welcome To The Worldclub«. Peter har også turneret med orkestre i mange forskellige stilarter. Bl.a. trommesæt i afro-orkesteret »Dulla Mnanga Band«, vibrafon med »Anker Grøn Bigband«, percussion i »Bossa Nova Club« og i reggaebandet »Jahcub & The Chosenones«.