Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Elektronisk musikproduktion hos FOF København

Logic pro X

Grundlæggende gennemgang og udforskning af Logic’s kæmpe loop- og lydkartotek. 

Vi indspiller real audio (vokaler/guitar/bas) og bruger pitch/flex-edit, samt arbejder med midi-programmering og indspilning af trommer og andre instrumenter. Basal brug af score/node-delen og brug af effekter/EQ.

Desuden lydside til små reklamefilm/kortfilm og Indspilning af arrangement af egen eller selvvalgt sang med instrument og melodi. 

2-4 deltagere.

Medbring din egen laptop med musikprogram installeret og evt. egne høretelefoner. For spørgsmål om lån af computer skal du kontakte din underviser.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 12.09.2024 10:00-14:25 FOF Musikskolen Nørreport Olle Markensten
Oluf Markensten underviser hos FOF København
Underviser

Olle Markensten

Uddannelse: Bachelor i musikproduktion og kandidat i musikalisk design, Kungliga Musikhögskolan, Stockholm.

Andre faglige kvalifikationer: Certifiered i Logic Pro.

Undervisningserfaring: Jeg har 13 års erfaring med at undervise i musikproduktion, sangskrivning, komposition, klaver, filmmusik, live band og musikteori på musikskoler, musikgymnasium og musikkonservatorier.

Andet: Jeg er musikproducent og sangskriver med platin-hits i Danmark og verden. I 2016 flyttede jeg til København (fra Stockholm), hvor jeg fik en publishing og management deal som sangskriver og musikproducent. Jeg har siden arbejdet med nogle af de største artister i Danmark og store artister i Sverige, USA, England, Sydkorea og Canada. Udover dette spiller jeg klaver og har spillet live i mange år med nogle af de største artister i Sverige og Danmark. For mig er musikproduktion, sangskrivning og at spille et instrument forskellige sider af samme mønt. Jeg vil gerne føre det videre i min undervisning, og jeg underviser altid ud fra elevens behov, interesse og mål – med elevens egen kreativitet som udgangspunkt.