Skip to content

Plantebaseret madlavning til hverdag og fest

Plantebaseret madlavning til hverdag og fest

Gå på opdagelse i det plantebaserede køkken og dens mange smage, og lær at lave velsmagende vegansk mad til både hverdag, højtider og fest. Vi vil lave kolde og varme retter, som du kan servere til frokost og aftensmåltidet, herunder klassiske retter til påskefrokosten, samt enkelte salater og desserter.
 
Du introduceres for sunde plantebaserede alternativer til kød og mælkeprodukter, veganske basisingredienser samt nye måder at bruge grøntsager.
 
Kurset er for dig, der gerne vil spise mere plantebaseret eller leve helt vegansk, og det uden at gå på kompromis med din sundhed.
 
I løbet af de fem kursusdage lærer du bl.a.:
- at lave veganske sild, deller og andet pålæg
- at lave ost af nødder og grøntsager
- at lave plantebaserede udgaver af klassiske og nye retter
   (fx. bøf med bearnaise sauce, burger, nachos og quinoa bowl, samt "flødeis" og diverse kager)
- forskellige måder at udnytte grøntsagers rige smagsnuancer


Udgifter til råvarer ca 100-125 kr. pr gang. Råvarerne vil så vidt muligt være økologiske.