Foredrag og Debatarrangementer

Bliv KLOGERE på Ree Park

DJURSLAND har brug for at vi alle er AMBASSADØRER for vores dejlige område.

For at være en GOD AMBASSADØR skal du også være viden om nogle af de mange aktiviteter der er i din kommune. FOF inviterer på besøg, så du kommer ind bag "fascaden" og kommer til at kende disse for Djursland vigtige arbejdspladser/seværdigheder. 

Besøg Ree Park - en moderne safaripark i udvikling Ree Park Safari strækker sig over et 125 hektar stort, kuperet og naturskønt område med skov og søer ca. 10 kilometer fra Ebeltoft. I dag har parken 30 fastansatte medarbejdere på 6 områder: Administration, dyrepassere, dyrlæge, butik, cafe og service.

Vilde dyr med masser af plads Filosofien er klar. Når man holder dyr i fangenskab, har man ansvar for at dyrene trives. Det forudsætter at en lang række faktorer spiller sammen. Blandt andet skal dyrene have masser af plads og mulighed for fysisk aktivitet. Derfor har Ree Park ikke så mange arter, men derimod god plads og et miljø der skal fremme dyrenes trivsel.

Avl og bevarelse af truede arter Parken huser i dag ca. 80 arter. Omtrent 25 af disse arter indgår i særlige, internationale avlsprogrammer. Beslutningen om at en dyreart skal indgå i disse programmer træffes bl.a. hvis arten har besvær med at yngle i fangenskab eller hvis arten er udryddelsestruet i naturen.

Tilmelding nødvendig - kom og bliv KLOGERE på Ree Park

Holdnummer: 183040
Periode: 10-04-18 til 10-04-18
Tirsdag 19:00 - 21:00
1 gange
Underviser:
Sted: Ree Park
Pris: kr. 95