Foredrag

Fredagshøjskolen i Vojens

Fredagshøjskolen i Vojens

7.10.2016

Gunnar Christensen: I Nordkorea på motorcykel

Nordkorea er et af verdens mest lukkede lande. Gunnar Christensen har besøgt det og fortæller om de ting, han fik lov at se og fotografere og om sit indtryk af landet.

 

21.10.2016

Vojens bys historie. En billedkavalkade med uddybende kommentarer.

Jes Ratzer og Helge C. Jacobsen fortæller om Vojens’ historie. Foredraget er rigt illustreret med ældre og nyere billeder.

 

11.11.2016: Kim Ribert: Med en F-16-enhed på mission for NATO i Kuwait

 

Foredrag af oberstløjtnant Kim Ribert, Flyvestation Skrydstrup og Lisbeth G. Ribert, chef for forsyningsafdelingen på missionen.

Vojens kultur-og musikhus, 11.11.2016 kl. 10-12.

Det danske forsvar deltager i fredsbevarende missioner mange steder i verden og er også sat ind i kampen mod terror.. De senere år er der trukket store veksler på flyvevåbnet. I dette foredrag fortæller to foredragsholdere om egne erfaringer i den virkelighed, vore udsendte piloter og andet personel lever i og om de mange opgaver, som skal løses ved en udsendelse. 

2.12.2016 

Besøg på Flyvestation Skrydstrup

Flyvestation Skrydstrup er en af de største arbejdspladser i Haderslev Kommune og vil fortsat være Danmarks hjemsted for vore F16-fly og for de nye fly, når vi får dem. Her er en rigtig god mulighed for at få en rundvisning. Besøget afsluttes med en kop kaffe og en sandwich.


Holdoversigt
Start Sted Underviser Lektioner Pris
fre 07-10-16 10:00
Vojens Musik - Og Kulturhus
6 lekt.
Kr. 275