Sprog

Tysk

 

x4lamP3bRcw

Lær tysk på begynder eller højt niveau i Aarhus

Vil du lære tysk, så du kan føre en samtale på ferien, eller har du brug for et internationalt sprogkursus i tysk for at kunne forhandle på jobbet eller begå dig i det akademiske miljø, så har FOF Aarhus tyskundervisning for både begyndere og for deltagere med stor erfaring i det tyske sprog.

Læs mere om niveauer og online sprogtest

Niveaubetegnelserne A1, A2, B1, B2, C1 og C2 

Niveaubetegnelserne er anført i parentes på de enkelte hold herunder, og de refererer til Den fælles europæiske referenceramme (CEFR), som fastlægger internationale standarder for sproglige kompetencer. A1 er det laveste og C2 det højeste. CEFR-niveauet står ud for det enkelte kursusnavn.

Sprogtest: FOF Aarhus har en bred vifte af tyskundervisning i Aarhus, så der vil altid være et niveau, som passer til dig. Du kan med fordel prøve en af vores online sprogtests, der vil hjælpe dig med at vælge det rigtige sprogkursus i tysk hos FOF. Find dit niveau ved at tage en af vore gratis online sprogtest

Læs meget mere om de forskellige sprogkurser i tysk nedenfor eller tag online-testen, inden du tilmelder dig tyskundervisning i Aarhus, så du kommer på det helt rigtige hold. Naturligvis kan du også kontakte os telefonisk for råd og vejledning.

FOF Aarhus samarbejder med Goethe-Instituttet

Vi udbyder også internationalt anerkendte sprogkurser i tysk i Aarhus med mulighed for en afsluttende eksamen under Goethe-Instituttet. 

Har du brug for et certifikat på dine tyskfærdigheder, udbyder vi internationale tyskkurser under Goethe-Instituttet, der også er velegnede til deltagere, som bruger tysk i forbindelse med jobbet eller studiet. Du er velkommen til vores særlige info-møde om Goethe-kurserne. 

Læs mere om Goethe-Institut kurserne

Billede af Goethe logo
SPROG

INTERNATIONALE KURSER I TYSK

Tag internationale sprogkurser i tysk ved FOF Aarhus. Vi samarbejder med det anerkendte Goethe-Institut.