
På kurset lærer du, hvordan du kan skabe en sundere livsstil gennem din kost, samtidig med at du plejer dit hjerte og generelle helbred. Ifølge Hjerteforeningen lever omkring 524.000 personer i Danmark med hjertekarsygdomme, mens ca. 2 millioner danskere kæmper med forhøjet kolesterol, og 26% af befolkningen har forhøjet blodtryk, hvilket øger risikoen for hjertekarsygdomme.
Vi begynder vores mødegange med en kort introduktion, og vi kommer derudover til at snakke om emnerne: frugt, grønt, fuldkorn, bælgfrugter, fisk og de forskellige typer af fedtstoffer i kosten. Herefter går vi i køkkenet, hvor du får mulighed for at prøve forskellige hjertesunde retter. Vi laver alt fra nemme morgenmadsretter, sunde pålæg og varme retter til lækre desserter. Retterne er fyldt med grøntsager, bælgfrugter og fisk.
opnå ny viden og blive inspireret til madlavning.
mestre kunsten at tilberede hjertesund mad til alle måltider.
udforske bælgfrugter, fuldkorn og andre næringsrige fødevarer.
få indsigt i fødevarer, der kan bidrage til at reducere og/eller holde kolesteroltallet og blodtrykket nede.
Hjertesund mad henvender sig både til dig, der lever med en livsstilssygdom samt dig, der ønsker at forebygge og føre en sund livsstil. Der er ingen krav til særlige færdigheder i køkkenet, eller forudgående viden om hjertesund mad.
Der er ingen hold tilgængelige lige nu.
Kig forbi igen senere – vi opdaterer løbende.