
Foredraget holdes af Ellen Lundqvist fra Casa di Rosa. Ellen har boet i Italien i over 20 år og har en olivenolielund i Umbrien. Hun vil fortælle om Umbrien, om pasning af oliventræerne og ikke mindst om høsten og presningen af olivenfrugterne. Hun vil også komme ind på olivenolies kvaliteter, om kold-pres, og om hvorfor en olivenolie fra samme olivenlund ikke smager ens fra år til år.
Om olivenolie-foredraget
Hele foredraget er understøttet af flotte billeder fra området og detaljerede billeder af høsten og forarbejdningen på den lokale mølle. Vi smager på tre forskellige olier: sidste års høst, dette års høst, og til sammenligning en populær olie fra supermarkedet.
Undervejs serverer vi et glas italiensk vin fra området. Efter foredraget vil der være mulighed for at købe olie fra dette års olivenhøst.
Til marts udkommer Casa di Rosa med en bog.
Læs mere

Foredraget holdes af Ellen Lundqvist fra Casa di Rosa. Ellen har boet i Italien i over 20 år og har en olivenolielund i Umbrien. Hun vil fortælle om Umbrien, om pasning af oliventræerne og ikke mindst om høsten og presningen af olivenfrugterne. Hun vil også komme ind på olivenolies kvaliteter, om kold-pres, og om hvorfor en olivenolie fra samme olivenlund ikke smager ens fra år til år.
Om olivenolie-foredraget
Hele foredraget er understøttet af flotte billeder fra området og detaljerede billeder af høsten og forarbejdningen på den lokale mølle. Vi smager på tre forskellige olier: sidste års høst, dette års høst, og til sammenligning en populær olie fra supermarkedet.
Undervejs serverer vi et glas italiensk vin fra området. Efter foredraget vil der være mulighed for at købe olie fra dette års olivenhøst.
Til marts udkommer Casa di Rosa med en bog.
Læs mere