
Kom med, når vi bager lækkert og sundt brød.
Surdejsbagning kan gøres meget kompliceret, men i virkeligheden er den en simpel og naturlig proces, der let kan passes ind i en travl hverdag.
På kurset laver du din egen dej og bager dine egne surdejsboller. Vi kommer omkring alle dele af processen fra start til slut, som: autolyse, hydrering, æltning, foldning, hævning og bagning.
Du får også viden om bagning med forskellige meltyper, vedligeholdelsen af din surdej og de mange sundhedsmæssige fordelene ved surdejsbrød.
både opskrift og erfaring med bagning af et lækkert og saftigt surdejsbrød.
din egen dej til at bage lækre økologiske surdejsboller til morgenmad dagen efter kurset.
dine egne friskbagte økologiske surdejsboller.
din egen økologiske surdej i et Weck-glas, som dejen kan bo fremover.
Dette kursus er for begyndere, og dig med en lille smule erfaring. Du bliver hjulpet godt på vej, så du kommer tryg og sikkert i gang med din surdejsbagning.
Til undervisningen skal du medbringe en stor skål til din dej. Alle råvarer er økologiske, og der er en materialeudgift på 225 kr., som ikke er inkluderet i prisen.
Der er ingen hold tilgængelige lige nu.
Kig forbi igen senere – vi opdaterer løbende.