
Underviseren medbringer både surdej og det mel, der skal bruges, så hele processen kan gennemgås inden for de fire timer. Kursisterne lærer også at lave deres egen surdej fra bunden og får desuden en ekstra portion af underviserens bageklare surdej med hjem, så man nemt kan komme i gang med at bage flere surdejsbrød.
Underviserens erfaring er, at kursisterne får en bedre start og større succes med surdejsbagning, når de får en surdej, der allerede er klar til brug, i stedet for først at skulle udvikle en ny surdej fra grunden. Samtidig gennemgås naturligvis hele processen med at røre en surdej sammen og passe den, så den er klar efter cirka en uge.
Derudover svarer underviseren på spørgsmål og rådgiver om, hvilke typer mel der egner sig bedst til surdejsbrød.
Materialeudgift på 80 kr. afregnes direkte med underviseren på dagen.
Læs mere

Underviseren medbringer både surdej og det mel, der skal bruges, så hele processen kan gennemgås inden for de fire timer. Kursisterne lærer også at lave deres egen surdej fra bunden og får desuden en ekstra portion af underviserens bageklare surdej med hjem, så man nemt kan komme i gang med at bage flere surdejsbrød.
Underviserens erfaring er, at kursisterne får en bedre start og større succes med surdejsbagning, når de får en surdej, der allerede er klar til brug, i stedet for først at skulle udvikle en ny surdej fra grunden. Samtidig gennemgås naturligvis hele processen med at røre en surdej sammen og passe den, så den er klar efter cirka en uge.
Derudover svarer underviseren på spørgsmål og rådgiver om, hvilke typer mel der egner sig bedst til surdejsbrød.
Materialeudgift på 80 kr. afregnes direkte med underviseren på dagen.
Læs mere