Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Michelle Kristensen - Iværksætter

Anmeldelse

Foredrag med Michelle Kristensen

Hvordan fungerer hjernen? Kan vi ændre vaner?

Af Katrine Sahl, bygningskonstruktør

 

Michelle Nørgaard Kristensen er en dansk iværksætter, forfatter og foredragsholder indenfor sundhed. Med en bachelor i idræt i bagagen, er hun udvalgt som sundhedsekspert i Go' morgen Danmark. Michelle har udgivet flere bøger og hun er især kendt for sine populære bootcamps. Michelle er skaberen af MK Universet og hun inspirerer andre til at leve sundere ved bl.a. at udvikle sine egne opskrifter.

 

Hvad er sundhed?

Michelle har ikke altid været sundhedsekspert og hendes forhold til mad har været en ruchebanetur. Som barn har Michelle fundet sine egne smuthuller til søde sager, mens hendes mor har opstartede en sundhedskur for hende. Michelle fortæller om morens opfindsomhed for at få Michelle til at aflede sukkertrangen. Igennem sit teenageliv har Michelle prøvet alverdens slankekure, dog uden det store resultat.

 

Du må kun sammenligne dig med én person

Alle kroppe er forskellige og vi er født med forskellige kropstyper. Vi skal kun sammenligne os med én person og det er os selv. Vi må gerne blive inspireret af andre, men samtidig skal vi huske, hvilke gener, vi er født med.

 

Hvordan kan vi leve sundt?

Vi har alle vores forskellige udfordringer og særheder, som gør os forfaldne til at leve usundt. Det er hårdt arbejde at bryde en vane og vi mennesker har det med at blive for overambitiøse, når vi skal i gang med projekt sund livsstil. Vi skemalægger vores nye liv og hurtigt er vi tilbage i de gamle rammer, fordi det ikke lykkes. "Hjernen er ikke designet til at ændre vaner, men heldigvis kan vi gøre noget ved det. Min mission i aften er at starte i det små", fortæller Michelle Kristensen.

 

Michelle sætter sundhed på tapetet og hun får det til at lyde nemt. "Det handler om at gøre det konkret", og sammen med FOF Aarhus, hjælper Michelle med at gøre sundhed realiserbart.

 

Vil du også gerne lærer mere om kroppen og vores evne til at ændre vaner, så køb en billet til: Gør sundheden simpel og drop den dårlige samvittighed.

 

 

Foredrag: Gør sundheden simpel og drop den dårlige samvittighed v/ Michelle Kristensen
Tid: mandag d. 14. februar 2022, kl. 19
Sted: Dokk1, Aarhus
Arrangør: FOF Aarhus i samarbejde med Dokk1

 

 

FOF Anmelder Katrine Sahl

Om foredragets anmelder

Tak fordi at du læser med på FOF.dk Som en del af anmelderkorpset hos FOF Aarhus, søger jeg de gode og intime oplevelser. Jeg er nysgerrig og jeg er aldrig bange for at lære noget nyt. Til daglig arbejder jeg som bygningskonstruktør, mens jeg i min fritid elsker at opholde mig i naturen eller hjemme, hvor jeg gerne nyder en god krimipodcast.