Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Billede af deltager ved et FOF Aarhus foredrag på Katedralskolen, Aarhus

Om anmelderkorpset

Bliv en del af FOF Aarhus' anmelderkorps

Har du flair for at skrive, og vil du have erfaring til dit CV? Så er FOF Aarhus’ Anmelderkorps måske noget for dig. Hos FOF Aarhus vil vi gerne høre din mening om de foredrag, vi tilbyder. Du får et valgfrit foredrag, hvis du giver os din anmeldelse.

Anmeld aktuelle foredrag - og få en fribillet

Hos FOF Aarhus tilbyder vi hver sæson en lang række aktuelle foredrag, som handler om alt lige fra udenrigspolitik til personlig udvikling. Tjek vores foredragskalender og se, hvilke foredrag du kan komme til at anmelde.

Din mening er ikke kun interessant for os. Derfor vil vi bruge din anmeldelse i forskellige PR-aktiviteter, som fx vores nyhedsmails og sociale medier. Del også gerne selv din anmeldelse af foredraget på de sociale medier og brug hashtagget #fofaarhus.

Som anmelder hos FOF Aarhus får du:

  • Fribillet til et valgfrit foredrag
  • Udvidelse af din horisont og indsigt i aktuelle emner
  • Mulighed for at dele din mening
  • Erfaring til dit CV
  • Trænet dine skriftlige kompetencer og erfaring med brug af journalistiske værktøjer
  • Mulighed for at få publiceret din anmeldelse via Danmarks største udbyder af folkeoplysning.

Som anmelder hos FOF Aarhus giver du:

  • Din tid til et selvvalgt foredrag
  • En anmeldelse på ca. 2400 anslag inkl. mellemrum (ca. 1 side), som du sender senest to dage efter foredraget. Anmeldelsen skal indeholde følgende elementer:
  • En beskrivelse af foredragets indhold. Din oplevelse af og mening om foredraget, gerne fagligt begrundet.

Lyder det som noget for dig?

Lyder Anmelderkorpset som noget for dig, eller vil du høre nærmere om projektet, så kontakt os på kommunikation@fof-aarhus.dk

Det med småt

Som frivillig anmelder bliver du en del af FOF Aarhus’ Anmelderkorps. Anmelderkorpset er for alle, der har lyst til at prøve kræfter med at være anmelder. Der er plads til én anmelder pr. foredrag, og billetterne fordeles efter først-til-mølle-princippet. Vi skriver dig på deltagerlisten til foredraget, hvorefter du får tilsendt en billet via e-mail. Ved foredrag, som afholdes i Musikhuset, afhenter du på forhånd din billet hos FOF Aarhus.

Vi forbeholder os retten til korrekturlæsning og lettere redaktionel bearbejdelse, hvis nødvendigt. Vi tager forbehold for aflyste foredrag. Som anmelder hos FOF Aarhus accepterer du, at FOF Aarhus må kontakte dig med informationer og nyheder via mail.

Billede af Svend Brinkmann foran et publikum i Musikhuset Aarhus, foredrag ved FOF Aarhus

bliv en del af anmelderkorpset

Foredragskalender

Se hele det aktuelle udbud af foredrag hos FOF Aarhus