Vi åbner for tilmelding til alle efterårets hold d. 9. juni - men vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, så hold øje når der kommer nyt!
Vi åbner for tilmelding til alle efterårets hold d. 9. juni - men vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, så hold øje når der kommer nyt!
Rabarbersiruppen er perfekt til at komme oven på morgenmaden med friske bær, og du kan også nyde den i en lækker Gin & lemon eller blande den med danskvand til en frisk og sprudlende drink.
Opskriften er udviklet af Charlotte Staulund og Michala Clausen, som læser Ernæring og sundhed og udvikler opskrifter i samarbejde med FOF Aarhus.
Til ca. 500 ml sirup.
Ingredienser
200 g friske rabarber
5 dl vand
70 g rørsukker
1½ tsk. vaniljesukker
Sådan gør du
Tips
Velbekomme!
Husk! Hvis du bruger rabarber i større mængder, er det en god idé at tilsætte Nonoxal under kogning. På den måde undgår du, at saften i rabarberne reagerer med kroppens kalk, som kan forhindre, at kalken kan optages i kroppen og føres over til knoglerne. Ved at tilsætte Nonoxal er du derfor sikker på, at rabarberne ikke påvirker optagelsen af kalk i kroppen.