Tak for din interesse. Fra d. 28. september kl. 17.00 kan du desværre ikke tilmelde dig kurser, fordi vi opdaterer alle aftenskolens IT-systemer. Tilmeldingen åbner igen d. 2. oktober kl. 07.00. Vi glæder os til at høre fra dig.
Tak for din interesse. Fra d. 28. september kl. 17.00 kan du desværre ikke tilmelde dig kurser, fordi vi opdaterer alle aftenskolens IT-systemer. Tilmeldingen åbner igen d. 2. oktober kl. 07.00. Vi glæder os til at høre fra dig.
Hvad gør du normalt med vandet fra kogte kikærter? Hvis du gerne vil lave noget med det, i stedet for blot at smide det ud, så prøv denne opskrift på vegansk mayonnaise.
Ingredienser
4 spsk. aquafaba (kikærtevand)
1 tsk. sennep
1 spsk. eddike
1 stk. presset hvidløg
½ tsk. salt
1 knivspids karry
1 knivspids peber
1½ dl. solsikkeolie
Det er vigtigt, at den beholder, du pisker eller blender i, er helt ren.
Sådan gør du
1. Pisk eller blend alle ingredienser (undtagen olien!) i et højt stavblender glas/anden beholder i kort tid.
2. Tilsæt olien i en tynd stråle mens du blender. Det tager ca. 8-10 min.
3. Herefter klar til servering!
TIP: Gør din mayo til en lækker aioli ved at tilsætte et ekstra hvidløg.