Vores butik og telefon er lukket fra torsdag d. 5. juni til og med mandag d. 9. juni pga. Grundlovsdag og pinse. Hjemmesiden er som altid åben for tilmeldinger.
Vores butik og telefon er lukket fra torsdag d. 5. juni til og med mandag d. 9. juni pga. Grundlovsdag og pinse. Hjemmesiden er som altid åben for tilmeldinger.
Når ramsløgene pipper frem i skovbunden i løbet af det tidlige forår, så er det med at samle en god håndfuld og bruge dem i madlavningen - fx denne smagfulde ramsløgpesto.
Ingredienser
1 stor håndfuld ramsløg (bladene)
100 gram mandler eller pinjekerner
25-50 g parmesan
1,5 dl olivenolie
Saft af en halv citron
1-2 fed hvidløg.
Sådan gør du
1. Skyl ramsløg grundigt.
2. Rist mandler/pinjekerner på en pande og riv parmesanen.
3. Blend de øvrige ingredienser sammen med ramsløg og tilføj ristede mandler samt parmesan og blend yderligere.
Pestoen er god i en tapas eller sandwich. Velbekomme!