Skip to content

Vores butik og telefon er lukket fra torsdag d. 5. juni til og med mandag d. 9. juni pga. Grundlovsdag og pinse. Hjemmesiden er som altid åben for tilmeldinger.

Opskrift på saltede mandler på FOF Aarhus' inspirationsside

Opskrift: Saltede mandler

Knasende sprøde saltmandler

Disse lækre saltede mandler er perfekte til ethvert tapasbord eller bare som en snack.

Ingredienser

200 g. mandler
2 d. vand
1-2 tsk. salt

Sådan gør du

  1. Vand og salt kommes i en pande og koges op.
  2. Mandler tilsættes.
  3. Rør rundt til vandet er fordampet.
  4. Når vandet er fordampet, kommes mandlerne på en bageplade.
  5. Herefter bages mandlerne i ovnen i 20-30 min. ved 150 grader.

Tip! Man kan evt. tilsætte 1 tsk. lakridspulver i vandet på panden, hvis man vil have lakridssmag.

Spansk mad tapas - madlavningskursus ved FOF Aarhus.

verdenskøkkenet

Sushi, persisk og indisk

... og mange flere! Opdag nye smage på madkurser, der tager dig med på en kulinarisk rejse.