Skip to content

Hjemmesiden åbner snart! Du kan se alle de nye hold den 8/12 - så hold godt øje og glæd dig til at finde dit drømmehold.

Opskrift: Saltede mandler

Knasende sprøde saltmandler

Disse lækre saltede mandler er perfekte til ethvert tapasbord eller bare som en snack.

Ingredienser

200 g. mandler
2 d. vand
1-2 tsk. salt

Sådan gør du

  1. Vand og salt kommes i en pande og koges op.
  2. Mandler tilsættes.
  3. Rør rundt til vandet er fordampet.
  4. Når vandet er fordampet, kommes mandlerne på en bageplade.
  5. Herefter bages mandlerne i ovnen i 20-30 min. ved 150 grader.

Tip! Man kan evt. tilsætte 1 tsk. lakridspulver i vandet på panden, hvis man vil have lakridssmag.

verdenskøkkenet

Tapas, sushi, persisk og indisk

... og mange flere! Opdag nye smage på madkurser, der tager dig med på en kulinarisk rejse.