Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

Alle aktiviteter med fysisk fremmøde i FOF Aarhus sættes i bero til og med foreløbigt mandag den 5. april, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere

Opskrift: Saltede mandler

Knasende sprøde saltmandler

Disse lækre saltede mandler er perfekte til ethvert tapasbord eller bare som en snack.

Ingredienser

200 g. mandler
2 d. vand
1-2 tsk. salt

Sådan gør du

  1. Vand og salt kommes i en pande og koges op.
  2. Mandler tilsættes.
  3. Rør rundt til vandet er fordampet.
  4. Når vandet er fordampet, kommes mandlerne på en bageplade.
  5. Herefter bages mandlerne i ovnen i 20-30 min. ved 150 grader.

Tip! Man kan evt. tilsætte 1 tsk. lakridspulver i vandet på panden, hvis man vil have lakridssmag.

verdenskøkkenet

Tapas, sushi, persisk og indisk

... og mange flere! Opdag nye smage på madkurser, der tager dig med på en kulinarisk rejse.