Vores butik og telefon er lukket fra torsdag d. 5. juni til og med mandag d. 9. juni pga. Grundlovsdag og pinse. Hjemmesiden er som altid åben for tilmeldinger.
Vores butik og telefon er lukket fra torsdag d. 5. juni til og med mandag d. 9. juni pga. Grundlovsdag og pinse. Hjemmesiden er som altid åben for tilmeldinger.
En sprød snack, der kan serveres som et alternativ til chips - og som endda er sundt? Ja tak! Få opskriften her.
Ingredienser
240 g kogte kikærter (1 dåse kikærter) (psst! Smid ikke kikærtevandet væk, men brug det i en vegansk mayo eller marengs!)
2 spsk. olivenolie
2 tsk. salt
1 tsk. sød paprika
Sådan gør du
1. Vend kikærter, olie, salt og paprika sammen og fordel kikærterne på bagepapir på en bageplade.
2. Bag dem ved 140 grader varmluft i ca. 1-1½ time, eller til de er bagte og sprøde. Vend rundt i dem et par gange undervejs.
3. Lad kikærterne køle helt af inden servering. Enjoy!
Tip! Tilsæt dit yndlingskrydderi - fx chili for at give kikærterne et lille kick. Kikærterne kan holde sig i en tætlukket bøtte i op til en uge. De kan tørres igen i et par minutter, hvis de bliver bløde.