Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!
Se online kurserVil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!
Se online kurserAlle aktiviteter med fysisk fremmøde i FOF Aarhus sættes i bero til og med foreløbigt mandag den 5. april, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.
Se mereKalakand er en sød, lille mundfuld fyldt med forskellige smage. Den laves af paneer (en speciel indisk ost), kondenseret mælk, tørrede frugter og krydres med kardemomme.
Opskrift af Ankita Gupta.
Ingredienser
1 dåse kondenseret mælk
500 g paneer
2 store spsk. mælkepulver
1 tsk. kardemomme
Sådan gør du
1. Mos osten groft og tilsæt mælkepulver og kondenseret mælk.
2. Opvarm massen i en tykbundet pande (medium varme) under konstant omrøring. Massen begynder at blive tykkere og sætter sig på siderne af panden.
3. Tag massen af varmen og kom den over på en smurt tallerken.
4. Drys kardemomme på massen og lad den stå til afkøling. Når den er helt afkølet, skæres den i små firkanter og serveres!