Alle aktiviteter med fysisk fremmøde i FOF Aarhus sættes i bero til og med foreløbigt søndag den 7. februar, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.
Se mereAlle aktiviteter med fysisk fremmøde i FOF Aarhus sættes i bero til og med foreløbigt søndag den 7. februar, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.
Se mereVil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!
Se online kurserKom godt fra start med overgangskosten til baby, og prøv af denne opskrift på den første grød. Du kan variere opskriften på et utal af måder, som du kan læse mere om under TIP. Opskriften er udarbejdet af vores to instruktører Line og Caroline, der blandt andre afholder vores barselsworkshop i Mini-maker: Overgangskost.
½ dl majsmel
½ dl boghvedemel
3 dl vand
2 tsk. fedtstof – eksempelvis smør
Kom mel og vand i en lille gryde og bring det i kog under omrøring, så grøden ikke klumper. Lad grøden simre i 2-3 min., men pisk af og til. Tag gryden af varmen og tilsæt fedtstof. Lad grøden afkøle lidt, og top evt. med 2 spsk. frugtmos. Grøden er nu klar til servering for baby.
Du kan variere fedtstoffet ved at bruge både smør og forskellige olier. Du kan med fordel også variere melet med eksempelvis ris- og hirsemel samt boghvedeflager. Sidstnævnte kan blendes, hvis grøden bliver for grov.
Download: Mini-Maker opskriftsfolder