Alle aktiviteter med fysisk fremmøde i FOF Aarhus sættes i bero til og med foreløbigt søndag den 7. februar, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.
Se mereAlle aktiviteter med fysisk fremmøde i FOF Aarhus sættes i bero til og med foreløbigt søndag den 7. februar, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.
Se mereVil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!
Se online kurserBliv fortrolig med kikærter, og prøv denne nemme opskrift på en lækker og cremet hummus. Denne opskrift finder du også i vores opskrifterfolder, der er udarbejdet ifm. vores barselsworkshop Mini-maker: Overgangskost.
150 gr. udblødte og kogte kikærter
1-2 fed hvidløg
2½ spsk. citronsaft
2 spsk. tahin (kan undlades)
1 tsk. spidskommen
4 spsk. olivenolie
1 dl. koldt vand
Pil hvidløgsfeddet og pres det med en hvidløgspresser. Hæld kikærterne i en skål eller foodprocessor sammen med presset hvidløg, tahin, spidskommen, olie, frisk vand og citronsaft. Gem lidt af vandet og citronsaften. Blend det, til hummussen har en cremet konsistens. Kom evt. lidt mere vand eller citronsaft i. Smag til med lidt salt og peber. Hummusen er nu klar til servering.
Server hummussen som pålæg på brødet eller brug det som dip til fx grøntsagsstave.
Download: Mini-Maker opskriftsfolder